2017. szeptember 1., péntek

SEM ALKOTMÁNY, SEM ELLENZÉKI PÁRT!

CIVILHETES BLOG
Szerző: Prof. Dr. Lakatos Gyula
2017.09.01.


A Weimari Köztársaság „kísértete járja be Magyarországot”!

A dekadencia bája!
„A jobboldallal összekacsintó liberálisok egy olyan alkotmányt lettek volna hajlandók véglegesíteni, amelyben nincsenek garanciák a szociális intézmények működésére, a szerzett juttatásokra és nem biztosítja a tőke és a munka alkumechanizmusát (kivégzi a szakszervezeteket).
A kétharmados többséghez jutott Fidesz letett az ország végleges alkotmányának megalkotásáról. A 2011. április 18-án elfogadott, nevében is csak a jogszabályi hierarchiára utaló Alaptörvény tartalmilag eleget tesz bizonyos liberális igényeknek, de az egykori elvbarátok megkérdezése és várt jutalmazása elmaradt.
Halmai Gábor késői „meakulpája”, szakállának tépkedése nem változtat a tényeken, a liberális urak ostobák voltak, elbuktak a vizsgán. A történelem azzal kárpótolja őket, hogy valamilyen megrendelésre írhatják a „ki.aszott jó” könyveket. Sólyom László köztársasági elnökké választásánál a liberálisoknak asszisztáló Gyurcsány Ferenc is megkapta a sorstól a maga jutalmát! A Fidesz által akkor elkaszált Szili Katalint egy félmozdulattal Orbán a hóna alá kapta és sikerrel alkalmazza egykori elvtársai lejáratására”. (LGY)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.