2017. szeptember 10., vasárnap

TÉNYLEG NAGY DISZNÓSÁG LEHET FELCSÚTON, HA ENNYIRE HISZTIZNEK LÁZÁRÉK

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: INDEX, EUROLÓGUS, 444.HU
2017.09.10. 


Az Eurológus információja szerint hónapok óta megy a küzdelem a magyar kormány és az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottsága között arról, hogy az EP képviselők mikor és mit nézhetnek meg Magyarországon.

A bizottság egy delegációt küld hamarosan ide, hogy megnézzék, mire költötte el a kormány az uniós támogatásokat. A programba beleraktak több olyan beruházást is, ami inkább a magyar kormánynak lehet kínos, például a felcsúti kisvasutat, amire 600 millió forintot költöttek az európai adófizetők, vagy azt az V. kerületi felújítási programot, ami esetében felmerült a gyanú, hogy bőven túlárazták Rogán Antal polgármestersége alatt.

De a programban ott van a korrupciós botrányok által szintén érintett, még a baloldali kormányzás alatt jóváhagyott 4-es metró, meg olyan dolgok is (Zeneakadémia például), ahol nem volt botrány.

Mint kiderült, Lázár János több levélben is élesen méltatlankodott a bizottság elnökénél, hogy minek kell a felcsúti vasutat piszkálni, pláne a választási kampány idején, és miért nem lehet oda menni, amit a kormány javasol...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.