2017. szeptember 1., péntek

VÁLSÁGHELYZET VÉGKIMERÜLÉSIG:

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Budácsik Lajos
201709.01.  


Orbánnak a menekültekre olyan szükség van, mint egy falat kenyérre. A jövő évi választásokig a Fidesz érdeke, hogy továbbra is riogassa a magyar embereket a menekültekkel, akiktől meg kell védeni kultúránkat, keresztény értékeinket. A Fidesz két év alatt elérte, hogy olyan településeken is gyűlölettel beszélnek a menekültekről, ahol még soha nem láttak egyet sem közülük. Nagy valószínűséggel nem is fognak.

Olvasom a ma megjelent Magyar Közlönyben, hogy a Fidesz kormány „a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet Magyarország egész területére történő elrendeléséről ” szóló rendeletének hatályát 2018. március 7-ig meghosszabbította.

A 2015-ös menekülthullám után – amelyet a magyar kormány embertelenül kezelt – a elmúlt időszakban hazánkban gyakorlatilag nincsenek menekültek. Ráadásul két éve is csak tranzit ország volt Magyarország, hiszen az életüket mentők is tudtak annyit, hogy Orbán Magyarországa nem a földi paradicsom.

Senki sem akart már akkor sem itt letelepedni. A magyar hatóságok megalázó eljárása pedig „jó” hírünket vitte a világban.

Határaink előtt ma nem várnak tízezrek arra, hogy belépjenek az országba. Az illegális határátlépők száma – ahogy a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója nem oly régen fogalmazott: gyakorlatilag a nullára csökkent.

Akkor mi indokolja a válsághelyzet egész országra történő fenntartását? Orbánnak a menekültekre olyan szükség van, mint egy falat kenyérre. A jövő évi választásokig a Fidesz érdeke, hogy továbbra is riogassa a magyar embereket a menekültekkel, akiktől meg kell védeni kultúránkat, keresztény értékeinket. A Fidesz két év alatt elérte, hogy olyan településeken is gyűlölettel beszélnek a menekültekről, ahol még soha nem láttak egyet sem közülük. Nagy valószínűséggel nem is fognak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.