2017. október 26., csütörtök

A BALOLDALI TRASH MÉDIÁRÓL, MINT 444.HU STB.

1000 A MI HAZÁNK BLOG
Szerző: HaFr
2017.10.26.


A Magyar Időkben megjelent Morvai Krisztina-interjút szemléz a 444.hu:

"A Fidesz mantráitól legfeljebb annyira mozdul el, mint amennyire a Soros-tervről szóló válaszában teszi: > MK: Az európai migrációs politika annyira abszurd, életszerűtlen és embertelen, hogy csakis valamilyen gonosz, ördögi terv állhat mögötte. Azt nem tudnám megmondani, hogy Soros-e az 1-es számú tervező. A legfontosabbnak azt tartom, hogy az általa is képviselt elképzelések ne valósulhassanak meg, s a hazánkat megvédjük.<"

Egy, ez eleve jelentős elmozdulás. Hanem mint mond még Morvai, amiről megfeledkezik a 444.hu?

"MK: Ám azt is el kell mondanom, hogy működő demokráciákban az állampolgárok erőteljesebben és határozottabban korlátozzák a hatalmat, mint ma nálunk, Magyarországon. Ennek alapfeltétele, hogy legyen egy széles, nagyszámú, az államtól független polgárság, amely anyagi biztonságban él, nincs függőségben vagy kiszolgáltatott helyzetben.Látni kell azonban, hogy az uniónak legkevésbé sem érdeke az, hogy létrejöjjön egy erős polgárság.Farizeus módon állnak tehát a demokráciához, mert annak alapfeltételét, a polgárosodást ők maguk akadályozzák."

Ez utóbbi bekezdés első fele -- a brüsszelezésig -- pl. az Orbán-kormány sokkal lényeglátóbb és pontosabb kritikája, mint amire a "demokratikus ellenzék" eddig képes volt. Nem csoda, hogy a 444.hu nem veszi észre, pontosabban a propagandalapok (spec. a gonzóból lett trash media) szokásához híven jótékonyan megóvja ettől a közönségét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.