2017. október 26., csütörtök

PARA-KOVÁCS IMRE: HARMADIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: PARA-KOVÁCS IMRE
2017.10.26.


Jó napot kívánok, most érkeztem az Androméda-köd egyik csillagrendszerének hatodik bolygójáról, ahol már olyan fejlett civilizáció van, amit a magyarok el sem tudnak képzelni (na, jó, néhányan talán igen), és egyetlen célom, hogy itt, a Földön, de elsősorban Magyarországon mindenki boldog legyen. Barátságos és rendkívül gazdag földönkívüli vagyok, űrhajóm most landolt a Hajógyári-szigeten, az ellenzék vezetőjével szeretnék beszélni!

Ez az a pillanat, amikor szó fennakad, fény megtörik és olyan csend lesz, mint felcsúti stadionban tétmérkőzés alatt. Egy rohadt szó, de még egy nyekkenés sem hallatszik, hogy aztán elsöprő hangerővel robbanjon be a némaságba a mindent elsöprő káromkodás, gyalázkodás és dulakodás. – Várjanak egy kicsit, békés szándékkal jöttem! – mondom. – Akkor a kurva anyád! – mondják az egybegyűltek.

Egy pillanatra meglepődöm, de nemhiába jöttem olyan bolygóról, ahol (lásd fentebb!), és óvatosan elmagyarázom, hogy anyagi lehetőségeim végtelenek, a Holdra is felírhatom a kampányüzenetüket, de eszet nem adhatok a magyar ellenzéknek, ahhoz nincsen meg – egyelőre – a technológiánk. Erre csak néznek hülyén.

Elég régóta figyelem a földi tévéadásokat, ATV, Hír TV, TV2 és a többi, de meg voltam róla győződve, hogy ezek mind a zsarnok kormány kezében vannak, és aki, mint a demokratikus, baloldali és/vagy liberális ellenzéki megszólaló ezekben szerepel, az színész, hiszen elég nyilvánvaló, hogy kormányváltásra készülő politikusok ennyire idióták nem lehetnek. Őket biztos rabságban tartják valahol, de majd én kiszabadítom mindet, és akkor a következő választásokon diadalmaskodik a józan ész, a megfontolt politika, a demokratikus elkötelezettség és a szabadság. – Nem, nem! – ordítják az előttem álló ellenzéki vezetők – tényleg mi vagyunk azok, akik le akarják váltani Orbán Viktort és kivezetni Magyarországot a zsarnokságból!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.