2017. október 11., szerda

AZ LESZ A LEGSZEBB, AMIKOR A BÖRIBOLTBAN FOGOD AZ ÁDVENTI BEJGLIT MEGVÁSÁROLNI ARANYÁRON, RÓMEÓ!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2017.10.10.


Mivel ma, október 10-én csak 122 millió forinttal drágult a július 30-én véget ért vizes világbajnokság, illetve a nemzeti gáz- és mangalicaszereLölö ma történelmet írt és bekerült az MTI hírfolyamába, hogy miszerint ő, az üzletember és családja, valamint a pereputtyi alapítványok immár 200 millió forinttal támogatják a Vál-völgyi fiatalokat (a napi harácsolásairól, az éves zsírosodásáról, az ölébe hulló milliárdokról még egyszer a büdös életben nem számolt be a kurvanagyon független és objektív távirati izé), reszelgessük Matolcsy Rómeó Gyuri tegnapról ittmaradt öblös pofátlanságát. Ami egyszer még tananyag lesz, rohadjak is meg. Annak ellenére is, hogy természetesen a lopás, fosztogatás, szabadrablás gumiból font velőscsont a nemzeti propagandászok szerint.

Ahhoz képest, hogy a tegnapi, Soros=Sátán-űző rózsafüzér morzsolgatás után kiderült, hogy Magyarországot a Jóisten is arra teremtette, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson a logisztikai iparban (by személyiségzavaros tudatrepedés), Matolcsy vallomása – amely valójában a jelenleg uralkodó rezsim alappilléreinek ars poeticája is egyben – nem más, mint a képmutató álszent gazemberek újabb erkölcstelenségi bizonyítványa.

Miután tegnap a parlamentben egy, a családja és famíliája közpénzzel kapcsolatos viszonyára vonatkozó képviselői kérdésre a hívő, keresztény ember 7,5 milliárd rokonáról halandzsázott, ma jelenése volt a parlament gazdasági bizottságának ülésén, ahol a még mindig általa irányított Magyar Nemzeti Bank 2016-os jelentését és beszámolóját ismertette és talált rendben mindent saját magával kapcsolatban.

Akárcsak Lázár János – ide teszem, nehogy elfelejtsem -, aki a parlament Európai ügyek bizottságának éves kirakatmeghallgatásán mesélt egy párhuzamos univerzumról: Magyarországon zéró tolerancia van korrupcióra, nem pártemberek pártalapon részesednek az uniós forrásokból, az ország gazdasági fejlődése pedig nincs teljesen ráutalva az uniós pénzek beáramlására. És mert a Nemzeti Együttharácsolás Rendszerében a méretes hazugságok tökéletesen rezonálnak az erkölcsi hulladékságra, Matolcsy Gyugyó következik.

Aki szerint természetesen semmi nem igaz az ellenzéki felvetésekből (jegybanki alapítványok, elveszített közpénz-jelleg, pénzszórás, felelőtlen hitelezés, alacsony devizatartalék, a jegybanki nyereség nem megfelelő felhasználása, nem utolsó sorban a pereputty zsírosodása) és tulajdonképpen már megint politikailag megtámadták őt, Matolcsy Ádám apját, Vajda Zita férjét, Szemerey Tamás unokatestvérét. De ha már itt van, akkor elmondja a rokonságával kapcsolatos botrányos felvetésekre (rögtön miután botránynak nevezte, hogy egyesek szerint botrányosak a jegybanki fizetések) az alábbiakat:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.