2017. október 12., csütörtök

CSAK ÍGY TOVÁBB, SZEGÉNY SÜKET ÉS VAK MAGYARORSZÁG!


KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2017.10.12.


...A Heti Válasz utánanézett, hogy a senki által meg nem választott, külföldről finanszírozott, a globális nagytőkét és a politikai korrektséget a nemzeti kormányok fölött átnyomni hivatott (igen, ezek is sacckábé Szilus szavai) álcivilek szégyenlistáján milyen szervezetek találhatók. Miközben a CÖF-féle kormányzatilag rángatott gyökércivilek az átláthatóság jegyében titkolózhatnak, az össznemzeti tisztánlátás kedvéért összegányolt civiltörvény értelmében – a narancstálibok lebutított fogalomhasználatával élve – Soros ügynöke egyebek mellett az Orbánné Lévai Anikó nevével fémjelzett Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Fidesz partnerének számító konzervatív Robert Schuman Intézet is, a Fidesz-alapító Kaderják Péter vezette REKK Alapítvány is, de számos keresztény, vagy állatvédő szervezet is. Az a baj, hogy ezek bármerre néznek mindenhol ők jönnek szembe saját magukkal. Büdös Soros-bérencek. Hehh.

A külföldről támogatott nemzeti sötétség másik prominens alakja doktor mangalicaszereLölö megint nem tudott félreállni az uniós pénzek útjából. Mert ebben az országban zéró tolerancia van a korrupcióra és nem aszerint nyer valaki pályázatokat, hogy Matolcsy nevet visel. Ja. Ez már biztos is. A felcsúti utánpótlás Búzakalász 66 Kft-je összesen 331,5 millió forint támogatást nyert el a mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban című felhívás keretében. Magyarul: Lölö a disznóola mellé húsfeldolgozót épít, azaz részt vesz Magyarország felemelkedésében. Aha. (zoom.hu)

Ennél sokkal jobb hírem is van viszont: miután Lázárjános személyesen primadonnásodott a Csíki Sör-Heineken jogi vitában, amihez pontosan annyi köze volt/lehetett volna, mint Orbán strómanjainak az ország felemelekedéséhez, most igen nagy esély van rá, hogy a magyar állam a magyar adófizetők pénzéből fogja kihúzni a szarból az időközben eladósodott romániai cég tulajdonosát. Aki sajnos benézte a piaci terjeszkedést: portékája egyáltalán semennyire nem kelendő Magyarországon, úgyhogy most a csődközeli állapotból való kilábalás okán magyar bankokkal (köztük állami tulajdonban lévő pénzintézetekkel!!!) tárgyal a hitelek átcsoportosításáról. Éljenek a magyar adófizetők! Azt a kurva élet.

És hogy a magyar adófizetők ne érezzék úgy, hogy csak országhatáron kívül segítenek, ahol tudnak, itt van nekünk megint Vajna András kaszinóügyi médiacsászár, aki a közpénzen összeharácsolt médiacsatornái után egyébként sem Magyarországon adózik, ezúttal böszme nagy adóoptimalizációs tranzakciót hajtott végre. Egyedül nem ment volna, ebben Vargamisi nemzetgazdasági főkönyvelő volt a segítségére, akinek az előzetes engedélye kellett ehhez a gyönyörű művelethez. Szeptember 30-i hatállyal Vajna két kaszinóüzemeltető cége egyesült: az egyik beolvadt a másikba, az egyiket már törölték is, a másik pedig általános jogutódként működik tovább. Az egyébként is kénye-kedve szerint adózó, Amerikából megélhetésileg hazatántorgott dörzsölt gazember így milliárdokkal kevesebb adót fizet. Vagyis miután Vargamisi évekkel ezelőtt Vajna adójából akarta jóllakatni az éhező gyerekeket, most az ő engedélyével fog még kevesebb adót beszolgáltatni a költségvetésbe. Gyönyörű sztori ez is, még a nap is kisütött ennek örömére. És még csak reggel 8 óra van.

Hát akkor csak így tovább, szegény süket és vak Magyarország! Búcsúzom, még jelentkezünk ma. És szép napot mindenkinek, már ha lehet ilyet mondani ezek után!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.