2017. október 24., kedd

CSUPASZ POPSID A FALHOZ ÉR, KEZED PEDIG MÁR BELE IS LÓG AZ ÉJJELIBE

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: ADORJÁN GYÖRGY
2017.10.23.


Képzeld, mi történik! A harmadik évezred elején, 2017. október 23-tól Magyarországon kiegyezik a bal és a jobboldal. A pannonhalmi főapát jelenti be, tizenhét percig egyfolytában szól majd a déli harangszó. Összefognak. Törölnek minden eddigi sérelmet.

Ezentúl együtt fognak működni mindenben a hazáért. Nem használnak többé semmiben nemzeti jelzőt, hiszen az már okafogyottá válik, természetes lesz, magától értetődő, hogy minden, ami a továbbiakban történik, az nem más többé, mint a nemzetért való nemzeti cselekedet, nemzeti módon.

Áder János átadja helyét Nagy Bandó Andrásnak, Polt Péter székét meg egy robotos, feddhetetlen kerületi ügyész foglalja el. Független lesz mindenkori kormányoktól az igazságszolgáltatás és a rendőrség, azt teszik majd, ami a dolguk, egyszerűen csak a törvény szellemében járnak el. Nem szivárogtatnak ki többé politikai megfelelési kényszerből nyomozási adatokat, és nem lesznek többé koncepciós eljárások, és abbamarad a velük járó pórázon vezetettség. A belügyér sofőr lesz megint. Villamossal jár majd minden kormánytisztviselő.

Megszűnik a párttagok kiváltsága. Nem lesznek többé csókosok. Összeölelkeznek majd keresztények és a liberálisok. Bigott hívők keblére borulnak a melegek. Nemzeti Korrupció Ellenes Hivatal áll fel, vezetője Sándor György humorista lesz, tagjai között ott van Bach Szilvia, Farkasházy meg Hajós Bandi. A CÖF egyesül a Szolidaritással, az FTC „B” közép beolvad az Ökumenikus Segélyszervezetbe, és az Új Magyar Gárda vigyázza ezentúl rendezőként, kopasz izomagyúakkal együtt a Roma Pride-ot. Nevének megfelelően vendéglátós lesz megint Boros.

Vágó István, mint a kormány örökös szóvivője, bejelenti, hogy Orbán Viktor kormányfőként Gyurcsány villájába, Kötcsére vonul vissza a télre, kidolgozni az új NER-t, száműzetésben. Hajdú János kíséri el, miután bekerítették NATO dróttal, műveleti területté nyilvánítva Kötcsét és Nagycsepelyt. Eltörlik az áfát és szolidaritási adóval sújtják az évi ötven millió feletti jövedelmeket. Amnesztiát kap minden csaló, sikkasztó és közvagyont dézsmáló, ha Karácsonyig önként beszolgáltatja azt az összeget, melyet törvénysértő módon szerzett, harácsolt. Portik cella társa lesz a pasaparki letelepedési kötvényterjesztő, az ibizai pedig korona helyett fegyőr, ott osztogathatja majd életviteli tanácsait.

Vitézi címet kap az összes tizenöt éves gyakorlattal rendelkező tanár és adómentességet az orvosok. A csókosok meg a kegyencek átadják ebül szerzett ingatlanjaikat a Quaestor-károsultaknak, az unortodox, piros pontos popsis jobb kézzel együtt az arra inkább rászorulóknak, míg a belügyér, mielőtt ismét volánhoz ül, százmilliókat oszt szét vagyonából a hajléktalanoknak. A kaszinók pedig mindenkori bevételeiknek 10%-át kötelesek majd a közvagyon gyarapítására fordítani. Ámulj világ, bámulj nap, a világ új Sámsont kap! Örök béke lesz a honban, nem háború, meg szabadságharc, gyarmatosítás, meg efféle baromságok, új és végleges, örökké tartó kiegyezés ideje jön. Nem lesz többé menekültügy, se kerítés, se népszavazás, se gyűlölködés, csak szeretet, megbecsülés, egészség és jólét. Wittner Mária meg Thürmer Gyulával együtt fog kézen fogva kirándulni a pilisi hegyekben, és megpihenni majd a Rám-szakadékban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.