2017. október 7., szombat

DEHOGY KAPTOK MÉG TÖBB IDŐT. TAKARODJATOK A FENÉBE!

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2017.10.07.


Kövér László, az ország bajsza egy Magyar Hírlapnak adott interjújában kiemelte, a Fidesznek több időre van szüksége ahhoz, hogy rendbe tegye az országot. Ugyanis szerinte 8 év nem volt erre elegendő.

Hát akkor mi is üzenünk valamit, kedves házelnök úr. Kurvára elég volt belőletek egy életre! Takarodjatok! És ezzel nem vagyok egyedül, ugyanis a lakosság igen nagy százalékának volt elege abból, hogy miközben szétlopjátok az országot, a jövőnket pusztítjátok el. Minden nappal egy kicsit jobban, egy kicsit mélyebbre ásva a gödröt. Azt a gödröt, mely már most is olyan mély, hogy ki sem látunk belőle.

"Szükségünk lenne további egy, vagy akár még egy ciklusra, hogy a hazánk sorsát hosszú távon meghatározó, az ország morális és gazdasági rendbetételét követően elindított intézkedéseket, illetve programokat megerősítsük".

– ezt nyilatkozta az ország történetének legtahóbb házelnöke. Ha morális rendbetétel alatt Magyarország történelmi mélységbe való lezüllesztését érti, akkor valóban igaza van. Ilyen idegengyűlölet talán soha történelmünk során még nem volt kicsiny hazánkban. Mindenkit gyűlölünk, legyen az cigány, arab, fehér, fekete vagy épp hupilila. De már a saját szomszédunkat is utáljuk, ha azt a nagyfene nemzeti érdek úgy kívánja. A gyűlöletpolitika a kormány egyik legfontosabb eszköze lett.

Az a stílus, amelyet a házelnök úr megenged magának az interjú alatt, jól mutatja mennyire biztosnak érzi hatalmát. Egyszerűen elhiszi mindazt a hazugságot, amellyel a hazai – és most már a határon túli – választókat is becsapják. A kamu statisztikákat, a nem létező gazdasági csodát. Amiből a csodának látszó rész csakis uniós tagságunknak köszönhető. A Fidesz soha egy pillanatig sem dolgozott azon, hogy az uniós pénzeket beépítse a gazdaságba. Azokat a milliárdokat – miután a saját zsebeiket már kitömték és több már nem fért oda – arra használják, hogy teljesen értelmetlen dolgokat építsenek föl. Kilátók és stadionok tucatjai sorakoznak az ország keleti határától egészen a nyugati határáig, miközben tényleges munkahelyteremtő intézkedéseik alig voltak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.