2017. október 7., szombat

"EGYÉRTELMŰ POLITIKAI VENDETTA"

444.HU
Szerző: ÁCS DÁNIEL
2017.10.07.



A ferencvárosi képviselőtestület két ellenzéki politikust megfosztott bizottsági helyétől. Jancsó Andrea az LMP-s képviselője és Baranyi Krisztina az Együtt képviselője korábban korrupciógyanús és etikailag visszás ügyeket tártak fel a kerületben. A polgármester a Civil Rádió reggeli műsorában nem titkolta, hogy politikai bosszúról van szó:

„A frakcióülésen, politikai döntés született...arról szól a döntés, hogy valamilyen politikai választ kell adni a nemtelen politikai támadásokra.”


Nemtelen támadás


Bácskai János azt érti a „nemtelen politikai támadások” alatt, hogy korábban Jancsó Andrea nyilvánosságra hozta a kerületi fideszes képviselők lakásügyeit. Aminek lényege, hogy a politikusok szétosztották egymás között a legjobb, uniós pénzből felújított önkormányzati lakásokat. Legutóbb ebben az ügyben arról írtunk, hogy Görgényi Máté fideszes képviselő a gazdasági bizottságban a saját családjának lakhatásáról szavazhatott. Martos Dániel, kerületi kincstárnok rokonának is jutott ingatlan, ahogy Bácskai vitorlástársának érdekeltségébe is lepottyant egy teraszos kuckó...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.