2017. október 12., csütörtök

ÉLETELLENES EGÉSZSÉGÜGY A "POLGÁRI", "NEMZETI", "KERESZTÉNYI" FERTŐBEN, DE AZÉRT VAN EGY JÓ HÍRÜNK IS!

ZÁRÓJEL.HU
Szerző: BRUCK ANDRÁS
2017.10.12.


Példaadó a budapesti XIII. kerület döntése, máshol egyre nő a várólista, Tóth József kerülete viszont beruházott egy saját CT- és MR diagnosztikai központba. A ritka örömhírrel fogalakozik Bruck András is közösségi oldalán.

Óda az emerihez

Amelyért ráadásul nem kell majd tízezreket fizetni, ha van családod, gyereked, és nem akarsz idő előtt meghalni.
Mert a magyar államtól, konkrétan az ország összes pénzét a sajátjának tudó miniszterelnöktől bármilyen életkorban felfordulhatsz. Ne legyenek illúzióid, annyit nem érdekli őt a sorsod, az egészséged, mint egy fél zacskónyi kiköpött, nyálas szotyolahéj.
Épp ezért nem lehet túlértékelni annak a jelentőségét, hogy végre akadt olyan 800 millió forint Magyarországon, ami nem lett az övé, a Matolcsy famíliáé, Rogáné, Vajnáé, valakié, akié nem lehetett volna, hanem ez a pénz a budapesti XIII. kerületi lakosoké lett, mégpedig egy MR és egy CT orvosi berendezés formájában.
Amikor tudomást szereztem az önkormányzat saját forrásaiból létesített Diagnosztikai Centrumról, első reakcióm a meglepetés volt: ilyen is létezik?
Ez az emberen végigfutó spontán, zsigeri meglepetés valójában a legigazibb rendszerkritika, hiszen ebben az országban ahhoz szoktunk, úgy vagyunk idomítva, hogy minden közpénz valamelyik elaljasodott fidesznyiknél köt ki.
.. 

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.