2017. október 5., csütörtök

ELLENZÉKINEK LENNI JÓ!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: András
2017.10.05.


Annyira jó manapság ellenzékinek lenni. Naponta meg lehet tapasztalni éppen mikor, ki, hogyan fogja leváltani Orbán Viktort, és ehhez mindent meg fog cselekedni ami szerinte helyes. Egyedül, csapatban, együttműködésben, külön, mással, magában, mindenkivel.

Fideszesnek lenni nem jó. Ott egység van, centrális erőtér, nemzeti dohánybolt, nemzeti együttműködés, naponta lopnak a vezetők vagy kétmilliárdot a közpénzből, egy Kósa Lajos miniszter lehet, egy Németh Szilárd nem csak ott hülye ahol van, hanem a szomszédban is, és a párt alelnöke azzal a szellemi teljesítménnyel, amit kiböfög magából. De legalább nem kell gondolkozni semmin egy fideszesnek, minden úgy jó, ahogy Orbán Viktor naponta hazudja neki.

Tehát ellenzékinek lenni qrva jó. Minden esély megvan rá ahogy manapság állnak a dolgok, hogy még sokáig az is legyen az ember. A közélet meghatározó személyei mintha ezzel meg lennének elégedve, végül is ők is csak az olyan egyszerű ellenzéki emberek közül valók, akik mindent jobban tudnak a másiknál. Ezzel nem, azzal csak ilyen feltétellel, na mindenkivel nem, mert magamban is szél vagyok, meg okos.

Csak hát van ebben az országban négymillió szegény, akit nagyon nem érdekel ki, kivel, miért nem, és ki kinek a barátja, kivel egyezik, vagy pont nem egyezik a véleménye miközben őt menti meg éppen a gonosz Orbán karmaiból. A négymillió szegény már a hidegre gyúr, lopja a fát, imádkozik, hogy ne legyen nagyon fagy a télen, mert még egy rezsicsökkentést nem bír ki. Négyet meg végképp nem, de ennyire nem tervez előre. A mát élje túl, és reggelre nem fagyjon meg, ennyi ami a túléléséhez kell...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.