2017. október 26., csütörtök

"ÉN IS." - TABUK FOGSÁGÁBAN

CIVILHETES
Szerző: LŐRINCZ CSABA
2017.10.24.

Nóra: Huszonegy éves vagyok és mérnökszakon tanulok, hobbiszinten pedig művész vagyok. Hat évig zongoráztam, kórusban énekeltem és még máig rajzolok, fejlesztem magamat új technikákban.

Civilhetes: Meglehetősen szerteágazó érdeklődési köröd van, mit kell még tudnunk rólad?

N.: A szüleim vallásosak és engem is ebben neveltek. Egy darabig én is ebben hittem, viszont az idő múlásával a lázadó gyermekkor nálam is jelentkezett. Az új példaképem, aki először kiábrándított a katolikus eszmékből, később más témákban is befolyásolni kezdett. Fiatal voltam, kíváncsi és naiv, őt pedig a tanítómesteremnek gondoltam. Ő volt az első, akit megkérdeztem a szexualitásról is, mivelhogy a szüleimet nem mertem, hisz számukra, mint vallásos emberek, ez tabu volt. Az egyik probléma az volt, hogy egy idő után gyakorlatban is tanítani akarta nekem ezeket a dolgokat és ekkor még a 14 éves kort sem töltöttem be. A másik, hogy ő vérszerinti férfirokonom.

C7: Ilyen környezetben könnyedén fedezhette magát. Hogy írnád őt le?


N.: Olyanokat tudok róla, amit még a saját felesége sem. Ő az a típus, aki fiatalkorában tipikus nőcsábász volt, jóképű, mézes-mázos és állandóan bókol, manipulatív. Elég sok kalandjáról beszámolt nekem, és olyanokat ígérgetett, hogy ő majd megtanít bizonyos dolgokat, hogy majd ne legyek tapasztalatlan, ha pasijaim lesznek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.