2017. október 26., csütörtök

KÖZÖTÖK?

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: András
2017.10.26.


Vettem egy házat. Na és? Más is vesz, valahol lakni kell. Miért pont Buda legdrágább részén? Mert megtehetem. Közötök? Már a feleségem is megmondta, a saját lábunkon állunk, a saját életünket éljük, és már gyerekünk is van. Hogy Orbán Viktor az apósom? Közötök?

Benősültem a családba és kész. Régi kapcsolat a miénk, az anyóssal már régóta földszomszédok vagyunk. Neki is van ott vagy ezer hektár, én meg loptam régen egy traktort. Közötök?

Hogy a világítás szar amit szereltem a városokban, miután benősültem a családba? Közötök? Egy polgi sem reklamált, mind a zsebben van, nektek is jó lenne kussban lenni. Vettem kikötőt is közben. Meg pár kastélyt, székházat szállodának, meg ilyennek. Közötök? Pharaon már meghalt, nem beszél, a papa meg elsimít mindent. Ezért is vettem el a lányát, mert a papa nagy haver. Ja, meg szeretem is a csajt, meg ilyenek, viszont a szekér most szalad. Hát nekem is kell egy szelet a közösből ameddig nem késő. Közötök? Jelentsetek fel ha nem tetszik, Péter bá majd engem igazol. Semmi törvénytelent nem követtem el, még!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.