2017. október 7., szombat

LAPPANGÓ FIDESZES MOCSOK - GYURCSÁNY MAGYAR ADÓFIZETŐ ÁLLAMPOLGÁR

ZÁRÓJEL BLOG
Szerző: VILLÁS LAJOS
2017.10.07.


...Fideszes „baráti” kölcsönök

Az egyszerű FIDESZ birkák elfelejtik, hogy saját köreikben kellene inkább utánanézni néhány olyan POLGÁRI JOGI szerződésnek, amelyeknél alaposan kilóg a lóláb… fideszes politikusok kapnak százmilliós kölcsönöket meg nem nevezett barátoktól – amit nem vallanak be az éves kötelező adminisztráció során. Vásárolnak gyermekeiknek – akik négy, ötévesek igazi vagyont érő villákat, lakásokat, telkeket, és ha kérdezik, akkor a kicsi kapta a kölcsönt hosszú lejáratra. Majd megadja, ha megkapja az első nyugdíjat!

Mások családi segítségre hivatkoznak, de amikor odanéz a sajtó, akkor kiderül, hogy a család is kölcsönöket kapott – csak azt nem tudni kitől, mennyi időre, milyen feltételekkel?! Megy a MUTYI ezerrel a FIDESZ berkein belül, és arcátlanul betámadnak egy politikust, aki egy nagyon egyszerű kölcsön-ügyletben törvényesen járt el!

Talán nem véletlen, hogy az Európai Unió NEMZETKÖZI KORRUPCIÓ ELLENES ÜGYÉSZSÉGÉT Magyarország kormánya nem támogatja. Nem támogatja, mert van egy olyan érzésem, hogy az első öt nap alatt sorra vinnék el politikusainkat, és csuknák rájuk hosszú évekre a műanyag lakatot!


Miért fut a kormány az igazi sajtó elől?


Az sem véletlen, hogy a kormány tagjai menekülnek az újságírók és az ellenzék politikusai elől, ha a LETELEPEDÉSI KÖTVÉNY felől érdeklődnek. Nem véletlen, hogy a kormány tagjai – a hírek szerint – több milliárdos hasznot tettek zsebre ebből a kis üzletből, aminek következtében közel húszezer, ki tudja honnan és milyen háttérrel rendelkező külföldit engedett be hazánkba, és Európába a Kerítés-kormány!

Mocsok mindenhol

Nem engedik kivizsgálni a baltás-pénzt sem, hiszen abból is csak bukás lenne, vagy legalábbis olyan adatok kerülnének felszínre, ami a következő évi választásokat is eldönthetné.

Romokban az egészségügy, az iskolarendszer, de építenek stadionokat a határon túl KÖZPÉNZBŐL, és nem akarnak beszámolni a TAO-bevételekről sem. Vajon miért? Mit titkolnak olyan nagyon?!

Egyszer majd eljön az elszámoltatás ideje a hirtelen bezuhant gigászi vagyonokról – rokonokat, barátokat is beleértve – és akkor még a legedzettebb, mindenre felkészült demokraták is meglepődnek majd, mert az igazi mocsok még ott lappang a dossziék rejtekén, és ha azok egyszer megnyílnak


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.