2017. október 9., hétfő

MENNYIRE NÉZHETNEK MINKET HÜLYÉNEK?

KARVALYOK FÖLDJE BLOG
Szerző: Karvalyok Földje
2017.10.09.


Vajon van olyan vonal, amelyet ha egy Fidesz-KDNP-s politikus átlép, akkor a választók azt mondják, eddig s ne tovább? Kérem, ne nézzenek már bennünket ennyire hülyének? Vagy mindegy, mit mondanak, a magyar köz csápol bárkinek, akinek valójában valahol teljesen máshol lenne a helye, csak épp kihasználta, hogy alacsony a kerítés?

Ebben nem az a legborzasztóbb, hogy parlamentben felszólaló politikus olyan elméletekkel traktálja az országot, amely jobb helyeken simán megérne egy anyapárti szintű elhatárolódást meg mandátumról lemondásról felkérést, de ha ennyit nem is, legalább annyit, hogy bocsi, párttársunk összetévesztette a kocsmát a parlamenttel, nem ürült ki még belőle a tudatmódosító szer, amit menedzser betegségére szed, stb. Nekünk, magyaroknak még ennyi sem jár, a mi politikusaink bármit mondhatnak. Azonban Aradszki András (KDNP) nemcsak egy mezei politikus, aki aludni meg felszólításra gombot nyomogatni jár be a nemzet házába, hanem mindeközben energiaügyért felelős államtitkár is (erőművek? csővezetékek? gázellátás?).

A sátán elleni küzdelem pedig keresztény kötelességünk! (…) A rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, képes a történelem megváltoztatására. És ezt Soros György is meg fogja tapasztalni!” (Aradszki András parlamenti felszólalása)


Hogy miért kellene elhatárolódnia Semjénéknek tisztelt energiaügyekért felelős párttársuktól? Ha másért nem, hát azért, mert ezek után milyen indokkal militarizálják az iskolákat, építenek lőtereket, kúszatják-mászatják meg dzsúdóztatják a gyerekeket, ha az igazi harchoz elég a rózsafüzérek kiosztása is? Ha semmi más nem kell a történelem megváltoztatásához, mint egy rózsafüzér, akkor minek ide haver építtette lőtér meg haver gyártotta fegyver és lőszer? Pedig azt hinnénk az ördögűzős filmekből, hogy azért fel kellene szerelkezni szentelt vízzel is, de ezek szerint Hollywood már megint eltévesztette a sárga ösvényt a sátán elleni harcot bemutató filmjeiben. Ideje újragondolniuk a Gonosz elleni küzdelem ábrázolását, hogy végre Soros György is megértse, mi vár rá, ha betámadja egy hadseregnyi elszánt rózsafüzéres, keresztényi kötelességét gyakorló, hadba hívott pártkatona. Meg annak is ideje, hogy mindehhez végre már a Vajna-féle magyar filmgyártás is készítsen egy minden generációt oktató, igazi családi filmet, nehogy megint tévútra menjünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.