2017. október 15., vasárnap

MERT ITT MINDENKI HÜLYE, CSAK ORBÁN VIKTOR A HELIKOPTER

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2017.10.15.


Szép reggelt! Még ma is kitart a szépkorú hölgyek nyara (de ocsmányul hangzik) és itt jegyezném meg, hogy minden kor szép, csak tudni kell élvezni. Már ha hagyják.

A Jobbik Nyugdíjas Tagozatának II. Kongresszusán a résztvevők egyhangúlag elfogadták a következő határozatot:

A Jobbik Nyugdíjas Tagozata elítéli a Fidesz és a Kormány megalázó és félrevezető kommunikációját, amit a nyugdíjas társadalommal szemben folytat.


Jött is a válasz haladéktalanul:

Az a Jobbik beszél, amely felháborító stílusban sértegeti a nyugdíjasokat és Gyurcsányékkal együtt elutasít minden, az időseket támogató intézkedést. Vona Gábor megengedhetetlen stílusban sértegette a nyugdíjasokat. Gúnyolódott a remegő kezükön, a kis bevásárlókocsijukon, és olyanokat írt róluk, hogy “szemeikben gyűlölet lobog”, a “szájukból szennyvíz folyik”, és “felhörgik a 20. század minden traumáját”. A Jobbik elnöke a mai napig nem kért bocsánatot az idősektől. Sőt, a Jobbik ma már odáig ment, hogy a párt alelnöke és frakcióvezetője, Volner János a napokban egy elhunyt nyugdíjas nénin gúnyolódott.  
Kiadó: Fidesz-frakció (OS)

Hát nem gyönyörű? Ez itt a mi felkent kormányunk. Így kommunikálnak velünk, mert itt mindenki hülye, csak Orbán Viktor a helikopter.

A katalóniai Sitges-ben 50. alkalommal megrendezett nagy presztízsű filmfesztiválon a fődíjat és a legjobb effektek díját is elnyerte a Jupiter holdja, rendezőjét, Mundruczó Kornélt pedig különdíjjal is kitüntették a hétvégén. (hvg.hu)

Végre valami tényleg jó hír. Nagyon gratulálunk!
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.