2017. október 9., hétfő

NEM A HÉTMÉRFÖLDES GAZEMBER ZSENIALITÁSA A ROTHADÁS OKA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2017.10.09.


- Matolcsy Rómeó jegybankjában brutálisan elszálltak a fizetések: a főnökök ötször annyi fizetést kapnak, mint négy éve. Csak a szocialista luxuskormányzásban gyökörező nemzeti el nem hülyülés kedvéért: 2012 végén 355 millió forintot fizettek ki egy hónapban az MNB szorgos dolgozóinak, idén júniusban már 1,3 milliárd forint volt a fizetésekre költött pénz.

- Orbán Viktor miniszterelnök testvére, ifjabb Orbán Győző közvetett módon tulajdonosa egy offshore-hátterű cégnek, amelynek korábban voltak munkái Kazahsztánban és Nigériában, valamint van érdekeltsége Csecsenföldön is.
- Mészáros Lőrinc megszerzett egy céget, amely úgy kapott az állami és kormányközeli szereplőktől közel 100 százalékos támogatást – 44,2 milliárd (!) forintot, vagyis többet, mint amennyibe a szerződésben vállalt beruházás (gabonafeldolgozó gyárat épít Tiszapüspöki határában, és 7 munkavállalójuk mellé felvesznek további 550 dolgozót) került -, hogy korábban nem végzett üzleti tevékenységet.

Nem is folytatnám a sort, ez itt egy teljesen átlagos hétfő délelőtt (e sorok írásakor még nem múlt el dél) a nemzeti érdekek érvényesítésének kormánya által nyolcadik éve pofán röhögött Magyarországon. A teljesen átlagos egyáltalán nem költői túlzás, nem az elfajzott, érdekvezérelt kommunista-balliberális elhajlás által gúzsba kötött tehetetlenség hangja.

Ez így folyik nyolcadik éve a munka- és munkaszüneti napokat átívelően az Orbán Viktor által megálmodott földi paradicsomban, ahol a korrupció legfőbb politikája és az azzal szembeni össznépi letargia a nem csupán szimbolikus szakadék felé vezeti az országot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.