2017. október 6., péntek

ORBÁN PECSOVICSA ŐCSÉNYRŐL

24.HU - POSZT ITT
Szerző: FARKAS GYÖRGY
2017.10.05.


Tudják, mi az a pecsovics? Valódi lapszemle helyett mrázolunk.

Annyira tanulságos, ahogy egy vérbeli Orbán-hívő elmagyarázza, ki a felelős azért, hogy a magyar állam által oltalmazottként elismert gyerekek, nők néhány napos megvendégelése miatt büntetlenül kiszúrhatják egy magyar autógumijait, és a kormányfő helyesli az eljárást.

Mráz Ágoston Sámuel a friss Heti Válaszban azzal mentegeti Orbánnak az Őcsény-ügyben tett cinikus nyilatkozatát, hogy bár nem fogadható el semmilyen erőszak, de a valódi felelős az üdültetést szervező Migration Aid, és a nyugat-európai események „érthetővé teszik a félelmeket”.

Mrázra nem hatnak beszélgetőpartnere, Török Gábor ellenérvei, számára természetes, hogy a politika ősi eszköze az ellenségképgyártás. A német kampányban egymást érték az Orbán-ellenes szólamok. Ma egy felvilágosult berlini köszönés nélkül elfordul azoktól, akik támogatják a magyar kormányfő helyzetelemzését.

És egyébként is a magyar kormány támogatja az üldözött keresztényeket.

Mráz szerint Orbán egyszerűen csak „rendpárti”, a keresztény ember pedig nem szavairól, hanem tetteiről ismerszik meg.

Mivel igazi Orbán-értő pecsovics, vagyis kormánypárti túllihegő mondja ezt, hagynám (Erdő Péter is hagyta) ezt a keresztényi alapvetést, azt úgyis felülírhatja a vakbuzgó Orbán-hit, inkább a „rendpártiságba” kapaszkodnék...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.