2017. október 17., kedd

RÉTVÁRI VÁLASZOL

VÁROSLIGET BARÁTAINAK BLOGJA
Szerző: GARAY KLÁRA
2017.10.15. 


Azt álmodtam, hogy a Parlamentben ülök és egy képviselő kérdésére Rétvári válaszol! Ez önmagában is nagy szó, na de a válasz őszintesége egészen szokatlan.

Tisztelt Képviselő úr! Kérdését éppen a legjobbkor tette fel! Éppen újabb változást akartunk bejelenteni, és örömömre szolgál, hogy végre, 4 év után 1x az igazat, csakis az igazat mondhatom Önnek!
Készíttettünk parkfejlesztési terveket, melyeket mindenütt népszerűsítünk, hogy a lakosság megmaradjon abban a hitében, hogy szándékunkban áll a Ligetet parkként megújítani! Pedig eszünk ágában sincs! Ha lenne, a letarolt épületek azbeszttel szennyezett területeit parkosítanánk és a megígért fejlesztéseket ott valósítanánk meg. Képzelje el, milyen lenne a Hungexpo telephelyen sportpályákat, futókört, kutyafuttatót építhetnénk. Tényleg nőne a zöld felület, tényleg park maradna! Na de akkor hová lennének az ÁLMAINK!?

Ehelyett mi az Állatkórház/ Főkert szeméttelep elbontása után építünk kutya játszóteret a Hermina út mellé! Igen, képviselő úr, fél éve oda még Üzemeltetési központot terveztünk, de terveink gyorsabban változnak a változékony Holdnál. Így most oda kutya játszóteret terveztünk! Természetesen a volt Hungexpo/FŐKERT/Állatkórház maradvány épületeket majd ugyanúgy nem bontjuk, mint a többi épületet, hanem eldózeroljuk. Így biztosabban szóródik szét a benne lévő azbeszt és gyorsabb, olcsóbb megoldás! Ugye milyen ötletesek vagyunk! Nem vacakolunk veszélyes hulladékokkal! Élni is veszélyes! Gondolkodjunk pozitívan!.

Tudjuk, hogy a hely maga erre alkalmatlan, de nem érdekel bennünket, hogy az egyik végében a Vakok egyik intézménye, a másikban az Albert Schweitzer Szeretetotthon idős lakói hallgatják majd hajnaltól késő estig a szórakozó, marakodó kutyákat és gazdáikat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.