2017. október 10., kedd

RÓZSAFŰZÉR

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: VASVÁRI G. PÁL
2017.10.09.


A sátáni Soros-terv ellen küzdeni keresztény kötelesség” – ezzel a címmel adta elő különös vízióját Aradszki András, a KDNP képviselője az Országgyűlésben. Ami engem illet, mélyen aggaszt, hogy vajon a mennybe juthat-e. Mármint a képviselő…

A Klubrádió híre szerint a honatya azt fejtegette: „Soros György követői a sátánhoz hasonlóan titkolják, hogy mire készülnek, ember- és istenellenes bűnt követnek el, de a kormány nemzeti konzultációja meg fogja mutatni, hogy kérnek-e ebből a magyarok.” Hozzátette, szombaton rózsafüzér zarándoklaton imádkozott Európa szabadságáért, szerinte több pápa és számos ördögűző vallja, hogy „a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen, ezt pedig Soros György is meg fogja tapasztalni”.

A képviselő váteszként azt is közölte, hogy a sátán legnagyobb és egyben végső csapása a családok elleni támadás lesz. „Látjuk ezt az abortusz, az egyneműek házassága és a genderelmélet terjedésén is” – mondta.

Komolyan aggódom Aradszki deputát lelki üdvéért. Erre több okot is látok.

Elsőül: nincs bizonyítékunk arra, hogy az inkvizíció által „sátáni indíttatású”, eretnek gondolatok és tettek, továbbá boszorkányság vádja miatt borzalmas kínzásokra, vízpróbára, máglyahalálra stb. ítéltek – a „hitetlen”, köztük jellemzően egyáltalán nem keresztény, vagy csupán idővel áttért muzulmán és zsidó autodafé-áldozatok számát a szakemberek százezerekre teszik – bizonyosan a pokolra jutottak. Mi van, ha netán mégis mindannyian, vagy közülük sokan, esetleg csak néhányan a mennyországba kerültek?

Másodsorban: arra vonatkozó adataink sincsenek, hogy vajon a haláluk után hová jutottak az inkvizítorok lelkei. Lehet, hogy mégsem az angyalok énekét hallgatják azóta, hanem a pokol legsötétebb bugyrában bűnhődnek ártatlan embertársaik százezreinek meggyilkoltatása miatt?

Harmadsorban: ma csak annyit vehetünk biztosra, amennyit a következményekről a Wikipédia is közöl: II. János Pál pápa 2000. március 12-én a Vatikánban ünnepi istentiszteleten kért bocsánatot egyháza bűneiért...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.