2017. október 20., péntek

VEREBES ISTVÁN SZERINT MARTON LÁSZLÓ ÚRIEMBER, DE NEM VONJA KÉTSÉGBE SÁROSDI LILLA FÁJDALMÁT

444.HU
Szerző: BOROS JULI
2017.10.20.


Egészen elképesztő volt az Egyenes Beszéd csütörtök esti adása, amelyben Verebes Istvánt kérdezték a frissen kipattant, hazai vonatkozású szexuális zaklatás ügyében. Fontos tudni, hogy a rendező korábban maga is kommentelt a botrányt kirobbantó színésznő, Sárosdi Lilla posztja alatt, melyben - akkor még név nélkül - egy ismert rendezőt vádolt azzal, fiatal korában mélységesen megalázó módon abúzálta. Akkor még nagyon támogató volt.

Azóta viszont Sárosdi Lilla meg is nevezte azt az embert, aki szerinte lealacsonyító módon bánt vele, úgy látszik, a színigazgató véleményét a nevesítés nagyban befolyásolta. A közel 20 perces beszélgetés során Verebes nagyjából azt mondta, jó, ha ragadozókról beszélünk, csak ne nevezzük meg őket. Verebes István elmondta, mióta ő a pályán van, úgy 40-50 éve, egy magyar színházvezetőnek semmilyen kockázata nincs abban, hogy mit csinál. Azt tehet a társulat tagjaival, amit akar.

"Rangos színészeket küldhet parkolópályára, tönkretehet családokat. A színésznő mindent meg akar csinálni, hogy játsszon. És ezzel vissza lehet élni."

Hozzátette, ő bármit tehetett volna pályája alatt, de akkor is hat évig igazgató maradt volna. De ő persze nem tette, ugyanakkor

"Marton Lászlót nem lehet felfüggeszteni, ugyanis jeles rendező, és sok színész köszönheti neki a pályáját"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.