2017. november 19., vasárnap

A KORMÁNYMÉDIA A JÖVŐBE LÁT, VAGY ŐK IRÁNYÍTJÁK AZ ÜGYÉSZSÉGET?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2017.11.19.


...Tehát az Origo lehozta a helyreigazítást, de mivel több per még zajlik, a propaganda szemrebbenés nélkül tolja tovább. Aztán majd valami eldugott rovatban nyilván ők is helyesbítenek.

Az ügy folyománya a Magyar Idők cikke volt, melyben ország-világ tudtára adták, hogy az ügyészség beidézte Dobrev Klárát, Gyurcsány Ferenc feleségét, ugyanis az általa vezetett Altus Portfólió Kft. több tízmillió forint kölcsönt adott Czeglédy Csaba cégének. Amúgy legálisan, szabályosan, minden szükséges irattal alátámasztva, magánpénzből, de ez propagandáékat nem igazán érdekli.

A dolog érdekessége az, hogy a Magyar Idők akkor tette ezt közhírré, amikor még SEM AZ ÜGYÉSZSÉG, SEM DOBREV KLÁRA nem tudott arról, hogy ez a meghallgatás meg fog történni.

Mostanra megtudták, mert már tény: jövő péntekre beidézték Dobrev Klárát. Szó sincs arról, hogy elönt az aggodalom Czeglédy Csabáért. Nyomozza ki a hatóság, mi történt és ha bűncselekmény, kapja meg a büntetését. Gyurcsányért sem izgulok – bár bevallom, Dobrev Klárát sajnálom, mert többre tartom a férjénél, de ez magánvélemény persze -, azonban az ország állapotáért nagyon is aggódom. Nem ártana, ha mások is aggódni kezdenének, az ugyanis egyáltalán nem normális dolog, hogy a kormány propagandamédiája előbb tud egy idézésről, mint az azt kiadni hivatott ügyészség. Tudom, hogy a csirkefarhát-csíkisör-jönajézuska háromszögben nyom nélkül tűnnek el az ehhez hasonló ügyek, de ez megint olyan súlyos vészjelzés, ami a sötét jövőt vetíti előre. Baj van. Nem kicsit. Nagyon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.