2017. november 9., csütörtök

BE KELL LAKNI A STADIONT, AMIRE A MÉSZÁROS CSALÁD NAGYON FIGYEL

INDEX
Szerző: BOHUS PÉTER
2017.11.08.


Nem Pacsi Bálint az egyetlen, aki nem éppen így képzelte Szombathely új stadionjának az avatóját. Pacsi a Haladás focicsapatának edzője volt, és néhány órával a stadion hivatalos megnyitója előtt rúgták ki a klub tulajdonosai.

Rendnek kell lenni. A csapat pedig éppen kieső helyen áll. És most már itt az új stadion, muszáj valamit felmutatni.

Az ősz egyik nyálkás szerdája persze nem a legideálisabb egy tét nélküli futballmérkőzés lebonyolításához, kicsit esett, kicsit hideg is volt. És ahhoz hogy sokan kimenjenek ilyenkor egy meccsre, valamit produkálni is kell. Ehhez a Haladás tulajdonosainak 15 milliárd forint állt a rendelkezésére, amiből az összes Haladás-drukkert akár egy napfényes szigetre is elvihették volna, de a négy hónapos csúszás miatt már mindenképpen muszáj volt átadni a stadiont. Akkor, amikor.

Öt napja a Pakssal játszott a Haladás, de Sopronban, ezért a horvát NK Osijek (Eszék) csapatával kezdődhetett el Szombathely futballjának új története.


Nem lenne meglepő, ha a szombathelyi foci története jövőre már az NB II.-ben folytatódna, és a szurkolók szerint ez nem is lenne véletlen. Másodosztályú csapatot ugyanis olcsóbban lehet vásárolni, mint egy NB I.-est.

Nem találkoztam Szombathelyen olyan szurkolóval, aki ne tudná már tutira, hogy rövid időn belül tulajdonosváltás lesz, és Mészáros Lőrinc veje fogja megvásárolni a futballklubot. Homlok Zsolt Szombathelyen született, és már most is ő a Haladás sportklubjának az elnöke, de az külön van a futballtól. Egyelőre.

Homlok Zsolt szerdán délelőtt a szűk körben, csak meghívottaknak rendezett miniátadón el is szólta magát, amikor azt mondta, átadom a családnak az új Haladás-komplexumot, majd gyorsan kiegészítette, hogy a Haladás családnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.