2017. november 1., szerda

EGÉSZ ÉLETEMBEN JÓ SZÁNDÉKKAL CSELEKEDTEM, MONDTA A BUDAPESTI TANÁR, AKI ÉVTIZEDEKIG ZAKLATTA 13-14 ÉVES TANÍTVÁNYAIT

444.HU
Szerző: BOROS JULI
2017.10.31.


A HírTV-n futó Riasztás kedd esti adásában szembesítették tettével azt az általános iskolai földrajz-, később médiatanárt, aki a vádak szerint évekig zaklatta hetedikes-nyolcadikos tanítványait. A csak Misi bácsiként emlegetett Sz. Mihály Zoltánt májusban elsőfokon három év börtönre ítélték. 

A riportban megszólalt a férfi volt felesége, akit Sz. Mihály Zoltán húsz évvel ezelőtt, még 14. születésnapja előtt környékezett meg.

„Mikor elmúltam 14 éves, három nappal utána vette el a szüzességemet. Addig minden egyéb dolgot, ami éppen azzal nem jár együtt, megcsinált”

- mesélte Bánkúti Anita. A tanár ezután megkérte, hogy senkinek ne beszéljen a dologról, mert neki abból baja lehet. Bánkúti elbeszéléséből kiderül, a férfi úgy cserkészte be a kislányokat, hogy visszaélt a bizalmukkal. „Nem tűnt idegennek a test közelsége. Gyere, hadd fogjam meg a cicidet – vagy nem is kérdezte, csak megfogta.” Az általános iskolai tanár előbb csak beszélgetett későbbi áldozataival, majd simogatta, csiklandozta őket. Aztán már meg is csókolta őket.

Az egyik áldozat - akit már sokkal később, médiaiskolájában molesztált a tanár - apja a műsorban arról beszélt, Sz. Mihály Zoltán nem azokra a lányokra figyelt oda igazán, akikkel minden rendben volt.

„Az olyan kislányokat hálózta be, akik egy kicsit bizonytalanok voltak, bátortalanok volt, akiknek hiányzott a szeretet.”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.