2017. november 19., vasárnap

"FORRÓ VIZET A KOPASZRA" - MAGYAR "NÉPMESE" FELNŐTTEKNEK, VAGY BEFEJEZETLEN TÖRTÉNET?

CIVILHETES
Szerző: PROF. DR. LAKATOS GYULA
2017.11.19.



A fiatal demokrata verőlegények nagy segítséget nyújtottak a hatalom természetének leleplezéséhez. Kormányváltás után megérdemelnek egy örökbérletet, a bezárt felcsúti stadionba.


Kopasz verőlegények 2016. február 23-án a Nemzeti Választási Iroda előtt meghúzták a vonalat a tisztességes konzervatív jobboldali polgárok és az erőszakot ünneplő, nácibarát, szélsőjobb között.
Tárgyalás!
A „független” herceghalmi polgármester Orbán Viktor felcsúti körének embere, gyakori házigazdája a településen lévő Abacus Hotelben tartott fideszes rendezvényeknek. Felesége baráti szívességből lett a Fidesz kampányarca.
Erdősi polgármester egykor öttusázó volt, hitvallásában elmondja:
„a főváros I. kerületének alpolgármestereként is azt tapasztaltam, hogy a kölcsönös bizalom és tisztelet szellemének megteremtése és fenntartása képes a legjobb emberi tulajdonságok és erők mozgósítására”.
A bizalom és tisztelet jegyében kapott a felesége kopasz verőlegényekből álló díszkíséretet a Fidesz alelnökétől.
Érthetetlen, hogy a még „szabadlábon lévő sajtó” miért áll meg a „torz lelkű garnitúránál”, miért nem megy tovább?
Miért nem teszi fel az ilyen esetben elengedhetetlen kérdéseket. Hogyan fordulhat elő, hogy a köztársaság egyik fontos intézményében erődemonstrációt tart egy magánhadsereg?
Hogyan fordulhat elő, hogy az órákon át tartó akció idején a rendőrség nem azonosítja, és nem ellenőrzi a magukat „dossziéval álcázó” verőlegényeket?
A köztársaság intézményét és a Parlament képviselőit ért súlyos incidens, bűncselekmény után, miért hallgat a köztársaság elnöke, parlamenti elnöke, miniszterelnöke? Hova bújt a belügyminiszter, a fővárosi rendőrkapitány?
Aki azt gondolja, hogy az érintetteknek erőszakkal kellett volna válaszolni az erőszakra, gondolják végig, hogy hova vezetne egy ilyen fellépés?
A hőn áhított terrorhelyzethez, amikor magasabb fokozatba kapcsolhat a Kubatov legénység. Az MSZP elszenvedte az inzultust, ami szégyene a kormánypártnak, és bizony egy kicsit az országnak is.
Megtörtént, mert megtörténhet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.