2017. november 14., kedd

KI KELL RÖHÖGNI A VÉN CSATALOVAT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. Andrea
2017.11.14.


...Arról kell beszélni, hogy miközben a minden bokorban Soros-tervet és migránsokat sejtő, egymást feljelentgető, ha kell, egymás torkának is eső keresztény gyökerek migránsmentes, heteroszexuális, magyarul beszélő, magyar nemzetiségű, fehérbőrű, boldog családos övezetében a nemzeti tudathasadás egyik újraválasztásától a másikig Európával harcol, Európát köpködi és minden virtuális szabadságharcát Európa ellen indítja, ténykérdés, hogy Európa nélkül ő maga is 

pucér valaggal szaglászhatna Soros ügynökei után.

Ki kell röhögni ezeket a patetikus, ragacsos, meghaladott szólamokat, és világossá kell tenni, hogy a vén csatalovaknak is időszerű megpihenni. Hogy ideje befejezni ezt az állandó öklendezést Európa megásott sírja fölött. Európa nem döglött meg, és a vén csatalovak által elüldözött magyarok sem tértek vissza a biztonságos gyűlölködés által fojtogatott Máriaországába. Ezek a százezres nagyságrendben elöldözött magyarok ellenben hazautalják a fizetésük egy részét, hogy az itthon dőzsölő családjukat, idős szüleiket, testvéreiket támogassák, hogy lakástörlesztőt, tandíjat, tűzifát, rezsiköltségeket fedezzenek azoknak, akik itt maradtak az összkomfortos, ámde egyre jobban teljesítő nyomorúságban.

Ki kell röhögni a vén csatalovat a nemzeti, vallási áhítatba belebuzult híveivel együtt és a fontos kérdésekkel kell foglalkozni. Azzal, hogy miközben a politikai túlélésileg Soros-fóbiássá lett kivénhedt illiberális küldetéstudat háborúzik és puffogtatja a nemzetiszínű, sehonnan sehova nem vezető üres szólamokat, Európa nyújt biztonságos egzisztenciát, jövőképet magyarok százezreinek.

Nekünk nem legyőzni kell a Nyugatot, hanem újra felismerni, hogy Európához tartozunk, hogy nekünk nem ellenfelünk az Európai Unió, hanem partnerünk és szövetségesünk. Nekünk nem Európa az ellenségünk, hanem az, aki nyolcadik éve zsírosodva háborúzik a béke ellen, az örök hatalomban maradásért. Aminek az egyik remekbeszabott eredménye, hogy magyar emberek százezrei leginkább Skype-on és banki átutalások révén érintkeznek a családjukkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.