2017. november 24., péntek

L. RITÓK NÓRA: LÁTHATATLAN MAGYARORSZÁG

BLOGÁSZAT
Szerző: Tea Kiadó
2017.11.24. 


Hamarosan megjelenik L. Ritók Nóra Láthatatlan Magyarország című könyve, melynek bemutatóját november 28-án délelőtt 10 órakor tartjuk a Katona József Színházban. A korlátozott férőhely miatt a rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött.

Szeretettel várjuk olvasóinkat új könyvünk bemutatójára, melyen a szerzővel és a könyv szerkesztőjével Gyárfás Dorka beszélget a Katona József Színház előcsarnokában.


Gyermekek tízezrei élnek ma Magyarországon a 21. századi Európához méltatlan nyomorúságban. Éhesen, gyógyszer nélkül, teljes és végleges kilátástalanságban. L. Ritók Nóra grafikusművész és tanár, az Igazgyöngy Alapítvány vezetője 2000 óta dolgozik saját alapítású művészeti iskolájában Berettyóújfalun és környékén mélyszegénységben elő gyermekekkel és családjaikkal. E munka során átélt sikereit és kudarcait rendszeresen meg is írja; ezekből a szenvedélyes hangvételű, felkavaró írásokból készült a Láthatatlan Magyarország című könyv a Tea Kiadó gondozásában.

A fellépők a könyv kapcsán beszélgetnek a mélyszegénység problémáiról és e problémák lehetséges legyőzéséről, valamint a társadalmi nyilvánosság és a publicisztikák mozgósító erejéről, a Magyarországon sokak számára láthatatlan mértékű civil segíteni akarásról is.

Az esemény közreműködői:

L. Ritók Nóra
Gyárfás Dorka újságíró
Kele Fodor Ákos szerkesztő


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.