2017. november 21., kedd

"LÁBON KELL MEGNYERNI A KAMPÁNYT!"

MAGYAR NEMZET ONLINE
Szerző: KATONA MARIANN
2017.11.20.


Rendkívül nehezek a feltételek, de személyes találkozásokkal és az emberek mobilizálásával le lehet váltani az Orbán-kormányt – ez volt a kicsengése a Jobbik, az LMP, az Együtt és a Momentum képviselői között a Budai Liberális Klubban hétfő este lezajlott vitának.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője azzal kezdte, hogy felkészültek a legrosszabb forgatókönyvre, a Fidesz ugyanis elkövet mindent, hogy az ellenzéki hangok ne jussanak el a ma még bizonytalanokhoz. Ám szerinte egyetlen dologgal nem tudnak mit kezdeni, ha házról házra járnak, mert „a kampányt lábon kell megnyerni”. Ezzel egyetértett Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja, aki azonban azt is fontosnak nevezte, hogy a pártok olyan dolgokról beszéljenek, amelyek valóban érdeklik az embereket. Szerinte azt kell elmondani, hogyan fogják a 28 500 forintos minimálnyugdíjat megduplázni, nem pedig a választások technikai részleteit kell elemezni, mint ahogyan a baloldal teszi.

Ezen a ponton vitába szállt vele az Együtt–Párbeszéd szövetséget képviselő Szigetvári Viktor, aki szerint igenis beszélni kell arról, hogy az egyéni választókerületekben hogyan lesz megegyezés. A véleményével azonban egyedül maradt, Soproni Tamás, a Momentum alelnöke például azt hangsúlyozta, hogy most mindenkinek az építkezéssel kell foglalkoznia.

Mirkóczki pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a szavazók nem buták, ki fogják választani a leghitelesebb, legerősebb kihívót mindenhol...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.