2017. november 10., péntek

MÁR NÁCI SZÖVEGEL USZÍT ORBÁN


B1 BLOGCSALÁD
Szerző: ashwood
2017.11.10.


Nem elég, hogy hazudik, de ezt náci ideológiával igyekszik alátámasztani a miniszterelnök. Nem, nem tévedés és nem is túlzás: a nemzetiszocialista fajelmélettel igyekszik magyarázni a menekültekkel szembeni gyűlöletkeltést.

Ezúttal a Magyar Diaszpóra Tanács VII. plenáris ülése volt a díszlet Orbán menekült-ellenes őrjöngésének. Természetesen előkerült minden, eddig használt topik: Magyarországot el akarja taposni a globalizmus, mert az nem szívelheti az erős nemzetet, Európa lemondott keresztényi politikájáról, Európai Egyesült Államokat akarnak (valakik) létre hozni. Ezért "szállítanak (!) a kontinensre milliószám (!) az európai kultúrán kívüli embereket". Mindez pedig "nem lehet baleset és senki sem mondhatja, hogy képtelen lenne Európa megvédeni a határait, ha akarja. Az akarat hiányzik, és nem véletlenül, hanem határozott szándék van mögötte. Rajtunk, európaiakon kívül ezt senki sem csinálja. Sem Amerika, sem a gazdag arab országok, pedig fajtestvéreikről van szó."

Arról. Fajtestvéreikről.

Na itt álljunk meg.

Fajtestvérek? Ha a miniszterelnök úr őkegyelmessége esetleg arra akart volna finoman utalni, hogy arab az arabnak farkasa, avagy arab arabnak nem vájja ki a szemét, és hasonló marhaságok, ugyan miért nem ezt mondta? Miért nem a viszonylag széles körben elterjedt "arab" szót volt szíves használni? Ehelyett közölte, hogy "fajtestvérek".

Ha nagyon szeretnénk nem érteni, mit is mondott pontosan a kedves vezető, érdemes fellapozni egy általános iskolai biológia tankönyvet. Abból is megtudhatjuk: a homo sapiens maga az emberi faj. Nem fajta, hanem faj. Így tehát fajtestvéri alapon keblünkre ölelhetjük az egész világot. De szép is lenne. De ha nagyon beleássuk magunkat a bioszba, kiderül: alfaja is van az embernek. Ám sajnos abból is csak egy, a homo sapiens sapiens. Nagyjából ennyi. Innen még szokás – földrajzi és nem genetikai alapon – nagyrasszokra osztani az emberiséget, ám az Európában elfogadott felosztás szerint az arabok bizony az europid nagyrasszba tartoznak – vagyis az orbáni terminológia szerint nekünk is fajtestvéreink...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.