2017. november 27., hétfő

MIGRÁNCSOZNI VAGY NEM MIGRÁNCSOZNI - AZ ITT A KÉRDÉS

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: GUSZTOS ISTVÁN
2017.11.26.


Középút nincs: nem lehet csak kicsit migráncsozni, vagy csak kicsit szembefordulni… A demokratikus ellenzék beszéde legyen végre: igen, igen, nem, nem!

Amikor a demokratikus ellenzék azt mondja, maga is fenntartaná a kerítést; vagy amikor legalábbis itthon azt mondja, a kvóta nem megoldás, ezért nem is fogadja el, akkor akarva-akaratlanul maga is migráncsozik, miközben más szavaival elítéli a „kormány” undorító, rémhírek terjesztésével uszító, sunyin rasszista indulatokat erősítő förtelmes, nemzetet megbecstelenítő hecckampányát.

Ez az ügy nem olyan, amelyben lehet igent is meg nemet is mondani: csak a totális szembefordulás a morálisan igazolható, egyúttal értelmes politika.

A kvótát például nem azért kell elfogadni – itthon is, nem csak az EU-ban –, mert „megoldása” lehetne a válságnak. Egyszerűen azért, mert igent kell mondani arra a törekvésre, hogy az EU közös, egységesen emberséges magatartást képviseljen!

Nem lehet a kerítés fenntartása mellett és a kvóta ellen nyilatkozni úgy, hogy közben hatásosan, hitelesen lehessen elítélni a „kormány” hecckampányát. Évek óta őrjíti a lakosságot a bűnszervezet: nem szabad – úgymond – eltűrnünk, hogy mások mondják meg, kikkel éljünk együtt. Közben a menekültek legföljebb átutazni szeretnének Orbánián, amelytől egyre jobban iszonyodnak.

Szégyellnünk kell magunkat azért, amiért Orbánéknak sikerült olyanná formálni az országot, hogy senki se akarjon hozzánk menekülni…

A Fidesz hétfőn, 27-én, újabb piszkos cirkuszt készül rendezni a „parlamentben”: „magasabb szintre” akarja emelni azt a sandán brüsszelező-zsidózó sorosozást, amelyet azért nemcsak terrormédiájában (benne a „közmédiával”), hanem a „parlamentben” eddig is folytatott, teljesen gátlástalanul. A sunyi, sorosozó zsidózás újabb alkalmat ad a demokratikus ellenzék – szintén sunyin zsidózó tartalmú – lebérencezésére. Elpapagájkodják majd az undorító süketet „bevándorlóországról”, „bevándorláspárti kormányról”, az „ország megvédéséről”.

Mit kellene a demokratikus ellenzéknek tennie?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.