2017. november 10., péntek

NEM BAJ, MI EZT IS BESZOPJUK

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2017.11.09.


Ha az ember veszi a fáradságot és végiggörgeti a Fidesz bármelyik hivatalos kommunikációs felületét, azt tapasztalja jó ideje, hogy az elmúlt nyolcévvel összefüggő korrupciós jajveszékelésen kívül már csak a migránsokkal riogatásra, a Brüsszel-Soros elleni harcra és a magyar emberek megvédésére futja a nagyon nemzeti és polgári vergődésből.

Finkelstein szelleme ott kísért a fáradt, rongyosra cincált szólamok között, amelyeknek csúcs- és fénypontját az Orbán Viktor arcképével ellátott dakota bölcsességek jelentik. Amelyeknek penetráns lábszaga aggasztóan terjed az éterben.

Az, hogy a magyar emberek ha kell, ha nem, ha van mitől, ha nincs mitől típusú megvédése kizárólagos kormányprogrammá avanzsált, önmagában is elborzasztó, de az alábbi történet fényében méginkább. És akkor a rijádi, avagy a moszkvai vízumgyár ügyét, meg a letelepedési kötvényes hatalmas üzlet révén betelepített jómódú migránsok történetét nem is fogom idecitálni.

Az van, hogy adott a Zaid Naffa nevű ember,
  • aki Jordánia tiszteletbeli konzulja és aranycsempész,
  • aki a tokától bokáig becsületes magyar miniszterelnök kedvenc arab üzletembere,
  • akitől a Szijjártó-féle szégyenkülügy röhögve bérli az ammáni magyar nagykövetség épületét,
  • aki alkalomadtán Tiborcz miniszterelnöki vővel kávézgat exkluzív helyeken,
  • és aki a megboldogult, de legalább nemzetközi körözés alatt álló, ujjlenyomattalan, Orbán szomszédságában ingatlant vásárló Gaith Pharaon professzorral karöltve folyamodott magyar állampolgárságért a kormányhivatalhoz. Mert habár régóta eszi a fene Magyarországon, nem volt neki még állampolgársága...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.