2017. november 30., csütörtök

ORBÁN UTÁNOZZA A TOLVAJ FARKAST

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.11.29.


Ha van Magyarországon arcátlan botrányfigura Orbánon, strómanján: Mészároson, Schmitt Pálon, Rogánon, Kósán, Lázáron, Szijjártón, Tiborczon és Ráhelen kívül, akkor azt Farkas Flóriánnak hívják, aki csak látszólag senki ezekhez a bűnözőkhöz képest, mert ő a cigányok kinevezett királya a NER-ben.

Kitűnő választás, Farkas mindent ellopott, ami a keze ügyébe került, azon kevesek egyike, akit ebből a bűnszervezetből már vád alá is helyeztek, el is ítéltek, de megbukni soha nem tud, mert minden tekintetben kompatibilis az “Orbán-család” maffiával. Farkas Flórián talán azzal tűnik ki, hogy a többinél is butább, közönségesebb, de Orbán ragaszkodik hozzá: ő az ilyen zsarolható, pitiáner embereket szereti.

Farkas időnként eltűnik a nyilvánosság elől fideszes tanácsra, amikor el kellene számolnia valamivel, amit éppen meglovasított. Ez az ember pofán vágott, elköltött és ellopott eddig annyi pénzt, amiből a magyarországi romák helyzetén jelentősen lehetett volna segíteni, de ennek semmi következménye nincs. A fideszes legfőbb ügyész a bűnözés éber őre.

Az egyik legvisszataszítóbb lopása, amikor 5 milliárd forintos EU-támogatást élt fel a “Híd a munka világába” programból, amelynek célja a roma származású munkanélküliek álláshoz segítése lett volna. Ebből a pénzből egyetlen roma sem jutott álláshoz. Azt az utolsó fillérig luxuscikkekre, magára, barátokra költötte. Farkas életműve közelít az életfogytiglan tartó szabadságvesztési tételhez, ha egyszer végre lesz jogállam Magyarországon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.