2017. november 12., vasárnap

TÁLLAI ANDRÁS VISSZAÉLT HATALMÁVAL, MAJD BÜSZKÉN KIPOSZTOLTA A FACEBOOKRA

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.11.12.


Csoda történt: Tállai András a NAV elnöke elment Mezőkövesdre és hirtelen csökkenni kezdett a benzinár. Minderről Facebook-poszt is született. Üdvözöljük újra a kádárizmusban! 

Tállai András eredetileg közgazdász és üzemgazdász; politikai karrierjét Mezőkövesden kezdte, volt önkormányzati képviselő, aztán polgármester, aztán országgyűlési képviselő, végül a Belügyminisztérium államtitkára lett. 2015-től lett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnöke, ugyanakkor maradt országgyűlési képviselői és államtitkár is.

Tállai András több dologról híres: Varga Mihály már rég megszabadult volna tőle, a falujában egymilliárdért építettek stadiont, egyszerre dolgozik NAV-elnökként és adótanácsadóként.

A legutóbbi húzása igazi párttitkáros húzás: rászólt a MOL-ra, hogy panaszkodnak az emberek Mezőkövesden a drága benzin miatt. Erre a MOL levitte a faluban a benzinárat. Tállai pedig kirakta a Facebookra, hogy mindenki láthassa, milyen eredményes fideszes képviselője ő az embereknek a gonosz multival szemben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.