2017. december 9., szombat

A FIDESZ CSODAFEGYVERE: TITKOSÍTANI, AMI NINCS

MÉRCE
Szerző: DIÓSZEGI-HORVÁTH NÓRA
2017.12.09.



20 évre, tehát 2037-ig titkosíttatta a Soros-hálózatokról szóló jelentést a kormány. Különösen azért érdekes ez a lépés, mert az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsági ülésén, ahol erről folyt a szó, leginkább az derült ki, hogy értelmetlen dolog nemzetbiztonsági kockázatról beszélni Soros György és az általa támogatott civil szervezetek kapcsán.

Vagyis semmilyen újdonság.

A bizottság alelnöke, a fideszes Németh Szilárd mégis komoly nemzetbiztonsági kockázatot sejt a háttérben, sajnos beszélni erről nem tud, ugyanis titkosították a jelentést.

A rezsibiztos annyit azért elárult, hogy szerinte azért beszélhetnek kiemelt kockázatról, mert a Soros György által anyagilag segített szervezetek támogatják a Magyarország és a magyar emberek biztonságát is veszélyeztető illegális migrációt – ami egyébként konkrétan nem igaz, illegális migrációt ugyanis egyetlen civil szervezet sem támogat. De ugye ez sem Németh Szilárdot, sem társait nem szokta zavarni a sorosozásban.

Különösen attól izgalmas ez a titkosításodi, mert az LMP-s Szél Bernadett szerint a nemzetbiztonsági bizottság által bemutatott Soros-hálózatról szóló titkosszolgálati ábrák és grafikonok nyilvános felületről szerkesztett dokumentumok (ők épp ezért kezdeményezik is a titkosítás feloldását)...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.