2017. december 27., szerda

A KORMÁNYSZÓVIVŐ VÉGRE ELISMERTE: A TAHÓSÁG A FIDESZ POLITIKAI KRÉDÓJA

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: ashwood
2017.12.27.


Kovács Zoltán ismét tanúbizonyságát adta: a kormánypropaganda minden kliséjét fejből fújja. Ez ugyan elvárható egy kormányszóvivőtől, de Kovács karácsonyi interjújában tovább is ment: elismerte, hogy képtelenek kulturáltan politizálni.

Követve a kedves vezető példáját, Kovács Zoltán is csak baráti nyaloncsajtóval áll szóba. Karácsonykor a propagandarulett a Pesti Srácokat pörgette ki – amelyet részben a Fidesz parlamenti frakciója pénzel direkt módon. Így aztán olyan kemény kérdéseket is kapott a kormányszóvivő, mint: "Mi az igazi tétje a 2018-as országgyűlési választásoknak? Négy hónap múlva talán nem is feltétlenül az ellenzékkel mérkőznek meg a kormánypártok, hanem a mögöttük álló informális és gazdasági hatalommal, amely kimeríthetetlen erőforrásokkal bír, és amely el akarja takarítani az útból a migrációt akadályozó és ellenző magyar kormányt. Egyetért?" Igen, ez egy kérdés volt a propagandista szerint.

Kovács az interjú egy kiemelt pontján közölte: "ennek az egész liberális világnak, a maga értelmetlen és sehova nem vezető PC-ségével leáldozott." Ebben semmi meglepő nincs - Orbán az illiberális demokrácia jelszó kiadásával hadat üzent mindennek, aminek szerinte köze van a liberalizmushoz. (Többször is megírtuk: a kormányfő és sleppje még ezt a viszonylag egyszerű szót sem képes helyesen értelmezni és használni. A liberális demokrácia valójában a jogállamiságot jelenti e szószerkezetben. Persze ezt is leépíti a NER.)

A kormányszóvivő tovább ment, és közölte: a politikai korrektséggel "nem lehet politikát csinálni és a valóságról beszélni." Érdekes vallomás ez Kovács szájából, ugyanis lényegében annyit mondott ezzel: a NER politikai alapja a tahóság...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.