2017. december 16., szombat

AZ ORSZÁG ÉRDEKE

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.12.15.


Dühös vagyok.
Ennek oka a magukat demokratikusnak vélő pártok és pártocskák hozzáállása a hatalom újabb erőszakos és antidemokratikus eljárásához - most éppen a Jobbikkal szemben.
A Fidesz ugyanis ki tudja választani , hogy melyik politikai formáció a legveszélyesebb hatalmára és azt támadja, míg az ellenzék keblére öleli Orbán ügynökeit és belerúg abba, akivel érdekei átmenetileg egybeesnek.
Amatőrök vagy árulók - tessék választani!
Ezek a pártok és gittegyletek az elmúlt nyolc évben egyetlen egyszer sem voltak képesek ilyen egységesen fellépni a Fidesszel szemben, mint most a Jobbikkal szemben teszik.
Felemlegetik a Jobbik múltját, megtagadják tőlük a politikai irányvonal megváltoztathatóságának lehetőségét, miközben némelyiknek még politikai irányvonala sincs, csak magasztos jelszavakat szajkóz és maga is a társadalom megosztásán ügyködik.
A mai politikai helyzetben ez az öngyilkossággal egyenlő.
A sok bávatag tünődés helyett lehetett volna esetleg mást is tenni, mint amit nyolc éven át tettek - pntosabban nem tettek - ezek a pártok, és most sem azzal foglalkoznak, amivel foglalkozniuk kellene, hanem a diktatúra lebontása helyett a Jobbik kiszorításán serénykednek.
Megértem én, erre szocializálódtak, a társadalom jobbításának politikája helyett a hatalomért kapkodnak, de még azt is eredménytelenül, mert lusták és tehetségtelenek.
A szocialisták elvesztették tömegbázisukat, a DK meg úgy örül, mint az öregember, ha végre sikerül neki pisilni, mert van - elméletileg - tíz százalék szavazójuk.
Nem lehet arra építeni, hogy majd húsz év múlva úgyis mi kerülünk hatalomra, és akkor majd mi mondjuk meg a frankót és akkor már el is jött a demokrácia...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.