2017. december 9., szombat

BAYER: MINDEGYIKNEK EGYENKÉNT A KURVA ANYJÁT

SZTÁRKLIKK
Szerző: JÁSZ ZOLTÁN
2017.12.09.



Könyvbemutatója után készített interjút a Magyar Köztársaság lovagkeresztjével kitüntetett Bayer Zsolttal a Szegedma Hírportál. A mostani beszélgetésből is világosan látszódik, hogy anno feleslegesen fogadta meg Orbán Viktor jó barátja, hogy a megnyilvánulásaiból elhagyja az alpári stílust, és az állami kitüntetéssel a hóna alatt, emberi nyelven szólal meg a nyilvánosság előtt. A publicista ugyanis kritikusaival most sem bánt kesztyűs kézzel...

Az interjú felvezetéseként - amolyan petting gyanánt - Körmendi Gábor az iránt érdeklődött, hogy vajon mi késztette arra Bayert, hogy az internetes blogbejegyzéseit, kiadja könyv formájában. A könyvek nyomtatásához ugyanis néhány fának el kell pusztulnia - jegyezte meg a riporter.

"Hiába élünk az internet világában - hiszen ez a civilizáció el fog pusztulni -, a digitális jel nem fog fennmaradni. Ami fennmarad: az a könyv" - mondta rendkívül bölcsen Bayer.


Kicsit zavarosan hozzátette: "természetesen lehet sírni a fák miatt - azt én is nagy szeretettel megteszem bármikor -, de az én könyvem kinyomtatásáért, ha egy-két fa elpusztult, azt nagyon sajnálom, de hogyha majd nem szedek ki a levélszekrényemből öt kiló szórólapot - és azok a fák megmaradnak -, akkor majd elkezdek sírni a többi fáért."

Arra a kérdésre, hogy mi játszódik le benne, amikor rendszeresen lenácizzák, azt felelte: 

- Mindent meg lehet szokni. Először szörnyű volt, rettenetesen idegesített. Fel voltam háborodva, meg fájt. Azonban, ha az embert húsz éve nácizzák, akkor egyrészt tökéletesen immunissá válik, másrészt azt is meg kell nézni, hogy ezt ki teszi. Kicsodák azok, akik engem náciznak? Mind egyenként szépen sorba állhat, azt valamilyen sorrendben mind megcsókolhatja a seggemet. (...) Mindegyiknek egyenként a kurva anyját...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.