2017. december 15., péntek

EURÓPA EZERÉVES KERESZTÉNY VÉDŐPAJZSA ÉS EGYÉB ORDAS HAZUGSÁGOK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. ANDREA
2017.12.15.


A devianciákkal szemben (gender-ideológia – szerk.) védeni kell saját magunk és Európa identitását is.

Bármennyire unom is ezt a rongyosra amortizált kamutémát, Semjén Zsolt nem unja, a magyar kormány egésze sem unja, ezért én is úgy teszek, mintha nem unnám. Pedig már lassan nemhogy nap, de óra nem múlik el anélkül, hogy a fehér, keresztény, családbarát magyar nemzetállam erkölcsi felsőbbrendűsége ne kerülne terítékre. Aki nem itt él, aki azt sem tudja, hol van a térképen Magyarország (és szerintem Európában is vannak ilyenek bőven, nem mintha ez dicsőség volna), az egészen biztosan nem hinné el, mi folyik itt évek óta kormányzatilag.

Az ugyanis józan ésszel aligha felfogható, hogy egy olyan európai országban, amely ország lakosságának közel egyharmadát (31,9%) még mindig a nélkülözés valamilyen formája sújta (volt ez rosszabb is, mostmár azért jelentősen javult a helyzet mióta nem számolnak a létminimummal), a kormány reggeltől estig, estétől reggelig a kereszténység ragacsos cukormáza mögé bújva harcol Európa ellen.

Miközben a főnöke – akit halált megvető szerelmes ábrázattal szokott csodálni, amint hetente beletörli a gumicsizmáját az országba és annak a Fidesz-KDNP-hez képest más csapatokban játszó demokratikusan megválasztott képviselőibe – Brüsszelben építette a hadállásokat, visszaverte a támadásokat és kivágta az asztalra az ország egynegyedének a fennmaradó háromnegyedét elsöprő többségű véleményét, Semjén az egyház kebelére borulva szónokolt. És megvédte az európai értékeket/európai identitást. Vagy valami hasonló.

Arról mondjuk egy szó nem esett, hogy miként sikerült felküzdeni az országot gazdaságilag Európa sereghajtói közé, arról sem, hogy a világszínvonalú magyar egészségügyben hogyan lett a béremelésből fizetéscsökkenés, meg arról sem, hogy az egyházi iskolák nagyvonalú kormányzati támogatása mellett, miként válik versenyképtelenné az állami oktatás. Nem, ezekről mind nem esett szó az Új Közös Európánk címmel rendezett konferencián, hanem: iszlám invázió,
migránsok Brüsszel a hibás, Merkel a hibás, ránk erőszakolják, rohadjanak meg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.