2017. december 28., csütörtök

FOGJÁK MEG! EURÓPA!

HÓCIPŐ
Szerző: PARA-KOVÁCS IMRE
2017.12.27.


Tisztelt szavazópolgárok, ma arról fogom tájékoztatni önöket, hogyan lopta el az Európai Unió a magyarok pénzét, hogyan fosztják ki a brüsszeli bürokraták ezt a független, erős és büszke országot, hogyan büntetik pusztán azért, mert hallatni merte a hangját és meghallotta az idők szavát, büntetik azért, mert az új világrend éllovasa lett, megtalálta önmagát a káoszban, és utat mutatott Európának és a világnak.

Azért büntetnek minket, mert Orbán Viktor az új évezred Galileije, azért akarnak minket visszarántani a saját kisszerűségük mocsarába, a saját elmaradott és pusztulásra ítélt poklába, mert képtelenek elviselni, hogy Magyarország – ez a területre talán nem túl nagy, de lelkében hatalmas ország – olyan új utakra lépett, amit nemhogy követni képtelen Európa – állítólag – meghatározó központja, de még csak fel sem ismerték volna, ha nincs Orbán Viktor.

Talán túlzásnak tűnhet egyeseknek, de Orbán Viktor az új évezred Krisztusa.

Az Európai Unió tehát kicsinyes bosszú által feltüzelve lopja a magyarok pénzét, mert miközben mi itt a végeken (egyben Európa szakrális központjában) védjük a civilizációt, a keresztény és zsidó értékeket, a latin betűket és a római számokat, az euklideszi és nem euklideszi geometriát, a természetes és nem természetes számokat, az Ottó-motort, a vetésforgót, az intelligens mosóporokat és a kamatos kamatot, szóval mindazt, amit közösen teremtettünk és amit meghaladva megőrizni szándékozunk, szóval eközben a brüsszeli barmok nem adják ide az ezért járó összeget, arra kárhoztatva a magyar lakosságot, csecsemőtől aggastyánig, hogy a saját zsebükből építsenek kerítést, stadiont, lőtereket és föld alatti kilátókat a kormánypárti civileknek.

A küldött számlán részleteztük, de álljon itt is világosan és egyértelműen, hogy mennyivel tartozik nekünk az Unió. 16000 milliárd euró jár a magyar népnek a tatárjárás utáni újjáépítésért, illetve az okozott érzelmi kárért, jó hírnév megsértéséért. 31000 milliárd euró a törökért, azért, mert Európa keresztény maradt, mert Zrínyi kirohant, mert Jumurdzsák annyi szenvedést okozott, mert jövevényszavak rombolták a magyar nyelvet, mert Török Gábor elemez. 61000 milliárd euró a nácikért, 85000 milliárd euró a komcsikért, és akkor direkt nem számoltuk a rendszerváltás óta eltelt zavaros harminc évet, mert nagyvonalúak vagyunk, és nem ennek ellentéte, ami hirtelen nem jut eszembe… kisvonalúak vagy valami ilyesmi. Ezek nem vagyunk.

A kamatok ketyegnek, a brüszszeli bumburnyákok pedig húzzák az időt, nemhogy fizetni nem akarnak, hanem még a követelés jogosságát is vitatják, átlátszó, gyönge érvekkel, de az igazi ok az, hogy gyűlölik a magyarokat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.