2017. december 9., szombat

KELL-E ENNEK A NÉPNEK ORSZÁG?

CIVILHETES
Szerző: PROF. DR. LAKATOS GYULA
2017.12.08.


Nem igaz, hogy azok az érvek, amelyeket az értelmiség régóta mond, egy Huxit esetén, a brüsszeli támogatások elapadásáról, a munkaerő visszatorlódásáról és a befektetők távozásáról, komoly meghátrálásra késztetné a NER vezérét.
Orbán és társai nem kötöttek az országgal alkut, mint annak idején Kádár, hogy a hatalom elviselése fejében rendszeresen emelkedik az életszínvonal.
Csak a nemzet felemelkedésére tettek ígéretet.
A nemzet pedig egyenlő a pártnemzettel, amely éppen virul. A narancsos elit legfőbb törekvése az, hogy a brüsszeli támogatásokból és a hazai erőforrások lerablásából szerzett javakat megtartsa, élvezze és átörökítse a gyermekeinek.
Ebben pedig a gyenge és leszorított hazai ellenerők mellett egyedül Brüsszel akadályozhatja meg, amely az egyetlen valós „fék és ellensúly” a hatalommal szemben.
Brüsszel kiiktatása Magyarország életéből súlyos következményekkel járna, de nem az új magyar elit, hanem a padlóra került magyar társadalom számára.
Ezért egy pillanatig sem lehet arra hagyatkozni, hogy majd elgondolkodnak és belátják, mert amit megtehetnek, azt meg is teszik, ha a hatalom megtartásáról van szó.
A dolgok régen túlmentek azon a ponton, amikor még volt alternatíva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.