2017. december 10., vasárnap

KRUMPLIOSZTÁSBÓL, HAZUDOZÁSBÓL, PROPAGANDÁBÓL: JELES. MINDEN MÁSBÓL: GYATRA, SILÁNY, LEGALJA

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2017.12.09.


...Azt szerintem Rétvári Bence kereszténydemokrata pióca sem mondhatja, hogy hiába kelt fel ma. A Párt (értsük jól: Fidesz-KDNP) már jó előre meghirdette, hogy ma délelőtt kurva sok (konkrétan mintegy 4 tonna) krumplit fognak kiosztani a váci CBA előtt. Mármint hogy a készlet erejéig osztogatják az alamizsnát. 10 kg/Kopf. Ez mondjuk olyan szempontból kiváló ötlet volt, hogy jövőre, amikor állítólag szabad választások lesznek Magyarországon, Rétvári lesz a Fidesz-KDNP egyéni választókerületi jelöltje a váci körzetben. 
És hátha Erzsibirsárijózsimarcsiszilamér pontosan emlékezni fog, hogy abban az országban, ahol egyébként nincsenek rászorulók, mer’ a Fidesz senkit nem hagyott az út szélén, mer’ az elmúlt bezzegnyócévvel ellentétben már senki nem éhezik, senkinek nem kell nélkülöznie, mert egy soha véget nem érő sikertörténet a Fidesz kormányzása… nos ebben az országban neki karácsony előtt két héttel ez a derék úriember 10 kilogramm burgonyát adott szeretettel.

...Hát nem gyönyörű látvány ez a nyikhaj, ahogy hebeg és habog? A parlamentben, amikor az egészségügyet, vagy az oktatást érintő ellenzéki (konkrétan LMP-s) kérdésekre kellene érdemben válaszolni, akkor folyékonyan ronwerberezik és felolvassa az előre megírt gennyes, szemelyéskedő terelődumát. Most is ugyanúgy félrebeszél, de legalább látszik, hogy nincs a helyzet magaslatán. Hol a faszba’ vannak ezek az empatikus emberbarátok az év minden egyes napján? Hol voltak tavaly, hol voltak a dicsőséges választási győzelem utáni karácsony előestéjén? Mit csináltak ezek kormányzás helyett nyolc évig, ha most tonnaszámra krumplit kell osztogatni választási alamizsna gyanánt?

Megmondom: kampányoltak és tolták a fasisztoid propagandát, a hazug migránsozó-sorosozó agymosást. Közpénzen. Ja, hogy a civilek átláthatósága, mi? A Jobbik tiltott pártfinanszírozása, mi? Ez akkor mi a gyász, Rétvári, te ájtatos Semjén-Harrach-klón? A belemet kiokádom ezektől. Nem azért, mert sajnálom a rászorulóktól a krumplit, vagy a tekintetes fideszes életművész pofazacskójával ellátott tojást, vagy csokit. Hanem ezért a gyomorforgató, kétszínű gazemberségért. A kilóra megvett nyomorúságért és az elmúlt évek visszafordíthatatlan pusztításáért. Ja, a könyöradomány krumplihoz csak mindenki másnak kell számla és átláthatóság, a Fidesz-KDNP-nek dehogy...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.