2017. december 2., szombat

MI DÖGÖLJÜNK MEG, A MÓKUSON MEGCSINÁLTÁK AZ MR-T...

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: HERCZEG ÁRMIN
2017.12.02.


Isten bizony nem akarom az állatvédőket kritizálni. Fantasztikus dolog, ahogyan 
harcolnak, küzdenek a körülöttünk élő emlősök, szárnyasok, uszonyosok jogaiért. Dolgoznak azon, hogy a villanyvezetékek ne üthessék agyon a gólyákat, azon hogy a tyúkoknak legyen megfelelő helyük az élethez, hogy a kutyákat ne lehessen megkötni, meg még ezer dologért. De azt azért kicsit erősnek tartom, hogy egy elütött mókust MR vizsgálatra vigyenek. Márpedig most ez történt.

A sztori amúgy szomorú, a kis állatot elütötték, majd sorsára hagyták Miskolcon. Egy apa és a fia sietett a segítségére. A mókusból közügy lett, a híradók szerkesztői meg témát láttak benne. Az RTL jóvoltából még azt is tudjuk, hogy felhozták az állatot Budapestre, ahol MR vizsgálatot végeztek el rajta. Ez volt az első hasonló művelet egy mókus esetében.

Mi van? MR vizsgálat egy mókusnál? Ennyire jól állunk, ennyi a szabad kapacitás? A Facebookon egy kommentelő szó szerint a következőket írta ki az ügy kommentárjaként: "Annó a mozgásképtelen édesapám háromhavi várakozás után kapott időpontot, este fél tízre, a lakhelyétől hatvan kilométerre lévő kórházba. Az adott városból akkor -most is- 21-22-kor indult visszafelé az utolsó vonat. Mindennek fényében gratulálok a magyar egészségügynek."...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.