2017. december 13., szerda

NYÍLT UTCÁN TÁMADTÁK MEG A FIDESZ AKTIVISTÁIT (VIDEÓ)


SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Jász
2017.12.12.


Egy tizenöt fős társaság "rontott neki" a párt két aktivistájának Szeged belvárosában - állítják az aktivisták, akik kihívták a rendőröket is. A banda elfoglalta a Széchenyi téren álló standot, és menekülésre késztették az aláírásokat gyűjtő két nőt - számolt be a Szegedmának Mihálffy Béla önkormányzati képviselő.

A politikus hozzátette, a rendőrségnek konkrét személyleírást adtak, így bíznak abban, hogy minél hamarabb megtalálják az elkövetőket.

Mint ismert, a Fidesz aláírásgyűjtést indított el Szegeden annak érdekében, hogy az emberek kinyilváníthassák véleményüket arról, "mit szólnak ahhoz, hogy a baloldali városvezetés szükség esetén migránsokat telepítene be a városba".

Ezt nem tudták elviselni a Soros-bérencek és aljas módon megtámadták a Fidesz aktivistáit. Az egyik elkövető, Kékesi Márk az akció után az alábbiakat mondta:

"Semmi mást nem csináltunk, mint közterületen felolvastuk a Büntető Törvénykönyv vonatkozó passzusát, ami véleményem szerint teljesen adekvát válasz arra, hogy Önök közpénzből egy nyilvánvaló hazugságot terjesztenek. A Fidesz-aktivisták szinte azonnal elhagyták a standot, utánuk is mentünk, hogy jöjjenek vissza bátran, mert nem tudjuk sokáig őrizni az otthagyott, az aláírók személyes adatait is tartalmazó íveket. Remélem, senkinek nem esett bántódása az akció során. Sajnálatomat fejezem ki, ha a hölgyek valóban megijedtek, nem ez volt a célunk, nyilván nem nekik szólt ez az üzenet.

A kezdeményezésnek semmi köze nem volt Botka Lászlóhoz vagy az MSZP-hez; jóérzésű szegedi állampolgárként, civilekként így kívántuk felhívni a járókelők figyelmét arra, hogy zavar bennünket, ahogy honfitársaink agyát mossák rövid távú politikai céljaik érdekében."

Most megmutatjuk azt a felvételt, amelyen jól látható, mitől rémültek meg a Fidesz aktivistái annyira, hogy kihívják a rendőröket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.