2017. december 30., szombat

ROBBANT A HOSSZÚ KATINKA TUSUP BOMBA: EZ ÁLLHAT MÖGÖTTE

ORIGO
Szerző: Origo
2017.12.29.


Nemcsak a magyar sportot követő több százezer embert tartja izgalomban és kétségek között mindaz, ami az elmúlt három napban Hosszú Katinkával és Shane Tusuppal történt. A közösségi oldalak egyik legaktívabb házaspárja eddig egy közös közleményt adott csak ki házasságuk jelenlegi állapotáról. Bár a közvélemény jelentős része továbbra is Hosszú és Tusup magánügyeként kezeli az eseményeket, nem lehet megkerülni az üggyel kapcsolatos sportszakmai kérdéseket sem.

Bár a Bors és a Blikk csak csütörtökön korán reggel robbantotta a 2017-es év legnagyobb hazai sport- és bulvárbombáját, a történet egyáltalán nem karácsony után kezdődött. A közösségi oldalak éles szemű követői és a Tusup-házaspár rajongói jóval korábban sejthették, hogy baj lehet.

ÉLETÜK MINDEN PILLANATA MEGJELENT A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN

Hogy akkor miért csak karácsony után kapott mindez nagy nyilvánosságot? Ennek talán az is az oka, hogy ez a történet egy házaspár magánéletének legfrissebb epizódjaiból áll, ezeket pedig akár szigorú magánügyként is kezelhetnénk. Hogy mégsem így tesszük, annak az az oka, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup gyakorlatilag az egész életét a közösségi médiumok különböző platformjain töltötte.Nem volt olyan nap, hogy akár a Facebookon, akár a Twitteren, akár az Instagramon ne jelent volna meg róluk valami bejegyzés.Olyan világhír-gyanús közlések is akadtak, amikor a házaspár kávét iszik reggel, vagy csak beül az autójába, hogy elmenjen valahova. Vagy az, amikor Hosszú levágta a férje haját. Ehhez képest a mostani csend, illetve a nesze semmi fogd meg jól jellegű közös közleményük jóval sokatmondóbb annál, mint amit jelenleg valójában tudhatunk erről az ügyről...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.