2017. december 21., csütörtök

RÓNAI ELHATÁROLÓDIK NAGY BANDÓTÓL, A KOMMENTELŐK PEDIG RÓNAITÓL - ITT MEGNÉZHETI A "HATÁROLÓDÁS" KIVÁLTÓJÁT


VÁROSI KURÍR - BANÁNKÖZTÁRSASÁG
Szerző: SZIGETI ILDIKÓ
2017.12.21.


Miután Rónai Egon elhatárolódott az ATV-t Orbán kapcsán kellemetlen helyzetbe hozó vendégétől, a szókimondó Nagy Bandó Andrástól, a műsorvezető közösségi oldalán a kommentelők határolódtak el Rónaitól. Ez tényleg húzós lett. 

Rónai Egon kötelességének érezte, hogy – miután csatornája, az ATV elhatárolódott Nagy Bandó Andrástól, aki a minapi adásban feleségverőként titulálta a kormányfőt – ma saját facebook-oldalán is elhatárolódjon az őt és a munkahelyét is kellemetlen helyzetbe hozó író-humoristától. Rónai sejthette, mi vár rá, bejegyzését így zárta: megköszönném, ha mértékletes kommentárok érkeznek csupán.

A hozzászólók ezúttal nem voltak tekintettel az amúgy igencsak népszerű műsorvezetőre, Rónai Egon kapott hideget-meleget.

A legtöbben azt rótták fel neki, hogy miért nem határolódott le akkor és ott, a műsor közben Nagy Bandótól, aki tudni vélte egy ismerősétől, hogy Orbán felesége rendszeresen ápolásra szorul…

Néhány kommentelőnek magas labda volt Rónai megjegyzése, miszerint a „fantázia az alkotó ember munkaeszköze”. Azt írták, hogy azért nem tud azonosulni a humoristával, mert neki ez a képesség (mármint a fantázia) sosem volt az erőssége.

Volt, aki röviden, de annál velősebben így összegezte a véleményét: „Szólásszabadság RIP”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.