2017. december 18., hétfő

UNGVÁRY RUDOLF: EGY ÉRVELÉS LOGIKÁJA - VÁLASZ AZ "ALT-RIGHT NEM FENYEGETÉS, HANEM VALÓSÁG MAGYARORSZÁGON" ÍRÁSRA

ÁTLÁTSZÓ - DO TOHO BLOG
Szerző: BOTOS BOTOND
2017.12.17.


Bőtös Botond az „Alt-right nem fenyegetés, hanem valóság Magyarországon” című cikkében azt állítja, hogy „ahogy Trump, úgy Seres is megpróbálkozik az alt-right és az »alt-left« összemosásával..”

Dotoho Kibeszélő

Eleged van abból a szellemi sivarságból és igénytelenségből, ami rád ömlik a kormány által uralt és befolyásolt propagandafelületekről? Szeretnél azokról a dilemmákról többet olvasni, amelyek visszavezethetik Magyarországot az európai közösségbe?

Te sem tartod normálisnak, hogy majdnem három évtizeddel a demokratikus rendszerváltás után egy globalizálódó világban bezárkózunk és félünk, ahelyett, hogy megpróbálnánk kibeszélni az előttünk álló kihívásokat? Szabadság vagy biztonság? Kivándorlás vagy bevándorlás? Mit jelent a nemzeti szuverenitás az Európai Egyesült Államok korában?

Lehet-e egy kereszténydemokrata vagy liberális egyben antifasiszta is? Egyáltalán: mit jelent ma az antifasizmus? Van-e olyan, hogy szélsőbal és ha igen lehet-e egyenlőségjelet tenni a szélsőjobb és a szélsőbal közé? Vagy a szélsőjobb napjainkban felzabálta a polgári demokratákat és lehetséges, hogy a liberalizmust ma balról lehet csak megmenteni? Ilyen és ehhez hasonló, aktuális kérdésekre keressük a választ a dotoho.atlatszo oldalán.

A nyilvános eszmecsere az augusztusi charlottesvillei események kapcsán írt cikkemre született reakcióval folytatódik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.