2018. január 31., szerda

A FIDESZ KEDDEN KIPRÓBÁLTA AZ EGÉSZ A TELJES FACEBOOK-HADSEREGÉT

444.HU
Szerző: Haszán Zoltán
2018.01.31.


Hadgyakorlatot tartott kedden déltől egyig a Fidesz központból irányított Facebook-hadsereg, amelynek felépítését és működését az egyik tag mutatta be nekünk részletesen éppen kedden megjelent cikkünkben.

Az akció némileg emlékeztetett a Magyar Néphadsereg tesztelésére, amikor előre szóltak a katonáknak, hogy éjjel riadó lesz, nem berúgni, mindenki készítse be a menetfelszerelését és egyenruhába feküdjön le, hogy flottul menjen minden.

A Fidesz hétfőn jóelőre jelezte a kampányra kiépített Facebook-csapatának a saját fejlesztésű, titkos rendszerén keresztül, hogy kedden délben mindenki legyen résen, mert a központ fontos üzenetet küld, amit egy órán belül meg kell osztani valamennyi képviselőjelölt Facebook-oldalán és terjesztenie kell az aktivistáknak is. Ilyen rövid határidővel még nem küldtek ki feladatot, általában 1,5-2 napot adtak az utasítások végrehajtására.

A villámhadjárat főpróbája a párt új, minden eddiginél színvonaltalanabb és pofátlanul hazug plakátjának terjesztése volt, amit a Fidesz a saját oldalán 12:03-kor tett ki, majd ment az sms-értesítés az új utasításról a kampánycsapatoknak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.