2018. január 9., kedd

DE LEGALÁBB VÉGRE TI IS ODA KERÜLTÖK, AHOVÁ TARTOZTOK. A TETVEK KÖZÉ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ BLOG
Szerző: Swan Edgat
2018.01.09.


Dögölj meg, hazug geci. Támadod a kormányt, A Kormányt, baszod! Meg akarod buktatni Orbán Viktort, ez a célod akkor, amikor azt állítod, hogy éveket kell várni egy műtétre. Van hivatalos cáfolat, hazug senki! Márpedig ha a hatóság mondja, az úgy is van, TE PEDIG DÖGÖLJ MEG nemzetáruló patkány!

Összefoglaltam a magyar rögvalóságot annak a fiatal nőnek a közösségi oldaláról, aki felhívta rá a figyelmet: éveket kell várnia egy olyan műtétre, ami enyhíthetné a fájdalmait. Mégpedig azért kell éveket várnia, mert a műtét bonyolult. Az eredeti posztban le is írta, hogy a betegség sokkal enyhébb formáiban szenvedők gyorsan hozzájutnak az operációhoz, de akinek olyan súlyos és olyan típusú a betegsége, mint neki, annak 2-4 évet kell várnia.

A Nemzeti Faszomtudjaki haladéktalanul kiadott egy közleményt, hogy a nő hazudik. A hűséges alattvalók, a mindenkori hatalom mindenkor eltökélt seggnyalói pedig odacsődültek a közösségi oldalra és mocskolják, hazugozzák, szemét libsizik azt a fiatal nőt, akinek eszébe sem jutott politizálni, egyszerűen fel akarta hívni a figyelmet arra, hogy baj van és változtatni kellene. És jön a jómagyar istenbarma és hitet tesz az uralkodó mellett.

Az hazugság amit ez a hölgy állít. Az nem tűnik fel senkinek, hogy konkrétan nem mondja el, hogy melyik egészségügyi intézményben történt az eset? Ha igaz lenne, akkor megmerné nevezni az intézményt. Így, csak vagtában dobálózik általánosít, mert fél egy pertől, ha megnevezi a kórházat. Semmi más ez az egész, mint hisztériakeltés, már nem tudom hanyadszor az egészségügy iránt nyolc év alatt. A sok ideológiai IQ amputált meg beveszi ezt az egészet. Nem ártana már látni a fától az erdőt. (Erika)

Így. A kormánynak nem is kell semmit csinálnia, az önkéntesek kicsinálják a fiatal nőt, aki szót mert emelni sorstársaiért. Kicsinálják lelkileg, széttépik, mint a hiénák. Nálunk ez a divat. És ha megnevezi a kórházat, kicsinálják az ott dolgozókat is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.