2018. január 17., szerda

HA MÉG MINDIG NEM VILÁGOS, HOGY EZEK HADAT ÜZENTEK A SAJÁT POLGÁRAIKNAK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H.Andrea
2018.01.17.


Akkor most mindenki figyeljen jól. Ha úgy könnyebb, tartsa el a kisujját, állítólag – Szonja szerint legalábbis – az néha segít (igen, Szonja egy kedves olvasónk, kitaláltátok). Idézek:

Többpontos akciótervet készített a kormány a Soros-hálózat tevékenységének megfékezésére – értesült a Magyar Idők. Lapunk úgy tudja, a tervezet szerint megvizsgálnák az amerikai–magyar kettős állampolgárságú Soros György Magyarország területéről kitiltásának törvényi lehetőségét, illetve az ehhez szükséges jogszabály-módosítást.

Ezenkívül nyilvántartásba vennék a bevándorlást támogató szervezeteket, illetve megszüntetnék ezek nonprofit státusát.

Az akcióterv harmadik pontja szerint a migrációt elősegítő szervezetek bevételeire bevándorlásszervezési illetéket vetnének ki.

A lopott pénzből működő pártlap vadhajnali írásából idéztem. Szándékosan eltekintek attól, hogy Lázár János a kormányinfón mit fog előadni és szájbarágni ezekkel az értesülésekkel kapcsolatban, hogy a dühöngő gátlástalanság kormánya miért bólintott rá erre az úgynevezett akciótervre, mert különben mindmeghalunk. Kívülről ismerjük az érvelés minden betűjét. Remélem, mindenki pontosan érti, amit olvas, én sem fogom túlcifrázni. Mit állít a mocsárjogász erkölcsi hulladékok szócsöve?

Hogy Soros Györgyöt sajnos nem lehet kitiltani Magyarország területéről; konkrétan a saját maguk által összetákolt alaptörvény szab gátat a hazafiasságuknak. Nem baj. Akkor módosítanak a módosítanivalón. Ha esetleg kétharmad kell hozzá, és nincs kétharmaduk, majd megoldják valahogy. Látszólag ez a kisebbik baj. Látszólag. A lassan 90 éves Soros György földrajzi helyzetének a világon semmi köze nincs ahhoz a rögeszmés, elmehábor határát súroló, falon túltolt összeesküvés-elmélethez, amit valóságnak, ténynek kiáltottak ki, és amit lelkiismeretfurdalás nélkül (miket beszélek?!) zabáltatnak a néppel. Két éve naponta gyalázzák, rágalmazzák, démonizálják és veszik a szájukra úgy, hogy Soros nem tartózkodik Magyarországon. Ha kitiltják Sorost az országból, kigyógyulnak az ép ésszel felfoghatatlan, korrupt, harácsoló hatalommániájukból? Na, ugye. Zárójelben jegyzem meg, nem mintha engem személyesen felzaklatna vagy összetörne, de a világosság kedvéért: ha és amennyiben a kettős állampolgárságú Soros Györgyöt ki lehet majd tiltani Magyarország területéről, úgy velem is, és bárki mással is meg lehet ezt cselekedni, aki több állampolgársággal rendelkezik, és esetleg egyszer útjában lesz az elvtársaknak és az örök időkre tervezett fideszes hatalomnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.